Lucrări de decolmatare a Lacului Tineretului, după 25 de ani

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că au început lucrările de decolmatare a Lacului Tineretului, acţiune care nu a mai fost făcută de peste 25 de ani.

Urmărește
437 afișări
Imaginea articolului Lucrări de decolmatare a Lacului Tineretului, după 25 de ani

Lucrări de decolmatare a Lacului Tineretului, după 25 de ani

Potrivit primarului Capitalei, echipele ALPAB au scos din lac o mulţime de deşeuri nebiodegradabile, precum materiale plastice şi cauciucuri.

Curenţii subacvatici au repornit, iar apa nu mai bălteşte, circulă ṣi se oxigenează din nou, spune edilul.

„Pentru ca Lacul Tineretului să rămână curat, este necesar, pe lângă decolmatare, să conştientizăm cu toţii importanţa protejării mediului înconjurător”, a mai spus Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici