Lucrări pe A1 şi pe A3. Circulaţia este restricţionată în mai multe sectoare

  • Circulaţia maşinilor este restricţionată în mai multe sectoare ale autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti şi pe autostrada A3.
  • Pe mai multe porţiuni ale drumurilor se fac lucrări de reparaţii.
  • Operaţiunea se desfăşoară marţi.
Urmărește
202 afișări
Imaginea articolului Lucrări pe A1 şi pe A3. Circulaţia este restricţionată în mai multe sectoare

Lucrări pe A1 şi pe A3. Circulaţia este restricţionată în mai multe sectoare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, în intervalul orar 08.00 - 15.00, pe autostrada A1, sensul dinspre Piteşti spre Bucureşti, traficul este restricţionat pentru reparaţii.

Lucrări se fac pe tronsonul kilometric 98 - 99, în zona localităţii Cireşu, din judeţul Argeş, unde este restricţionată circulaţia pe banda 2.

Între kilometrii 100 şi 101, în dreptul localităţii Oarja din judeţul Argeş, este restricţionată circulaţia pe banda 1.

De asemenea, între kilometrii 45 şi 44, în localitatea Vânătorii Mici din judeţul Giurgiu, este restricţionată circulaţia pe banda 1.

Tot marţi în intervalul orar 08.30 - 15.00, traficul este restricţionat pe a doua bandă pe Autostrada A3 sensul Turda – Târgu Mureş, la kilometrul 7, în zona localităţii Câmpia Turzii, judeţul Cluj, pentru executarea unor lucrări.

Şoferii sunt sfătuiţi „să circule cu atenţie sporită şi să reducă viteza în aceste zone cu lucrări, semnalizând din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici