Mai multe focare încă ard mocnit pe platforma Oltchim

  • Mai multe focare încă ard mocnit în profunzimea stratului de deşeuri pe platforma Oltchim, a transmis sâmbătă dimineaţa ISU Vâlcea.
  • Incendiul la un depozit de deşeuri de mase plastice situat pe platforma combinatului a izbucnit vineri dimineaţa.
Urmărește
832 afișări
Imaginea articolului Mai multe focare încă ard mocnit pe platforma Oltchim

Mai multe focare încă ard mocnit pe platforma Oltchim

Potrivit ISU Vâlcea, în urma efectuării recunoaşterii la depozitul de deşeuri s-a constatat existenţa mai multor focare ce ard mocnit în profunzimea stratului de deşeuri.

Se intervine pentru lichidarea focarelor cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea.

Incendiul nu este lichidat.

Incendiul a izbucnit vineri dimineaţa. Atunci, autorităţile au emis şi un mesaj Ro-Alert.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici