Mama copiilor lui Cristiano Ronaldo a petrecut patru zile în spital cu pneumonie

Georgina Rodriguez „a petrecut patru zile” în spital cu pneumonie, dar partenera superstarului Al-Nassr Cristiano Ronaldo este „în sfârşit acasă” în Arabia Saudiăt, scrie Goal.

Urmărește
126 afișări
Imaginea articolului Mama copiilor lui Cristiano Ronaldo a petrecut patru zile în spital cu pneumonie

Mama copiilor lui Cristiano Ronaldo a petrecut patru zile în spital cu pneumonie

Modelul hispano-argentinian în vârstă de 30 de ani a vizitat Săptămâna Modei de la Paris şi Saint-Tropez în ultimele săptămâni, superstarul portughez Ronaldo alăturându-se ei pentru a doua dintre aceste călătorii - în timp ce se bucura de o vacanţă de lux.

Cu toate acestea, Georgina şi-a informat urmăritorii de pe reţelele de socializare că a petrecut ceva timp în îngrijire medicală. Ea a postat o imagine care arată o perfuzie în braţul ei, vedeta spunând totuşi că s-a întors în casa familiei pe care o împarte cu atacantul Al-Nassr Ronaldo în Arabia Saudită.

Georgina a spus, atunci când a postat o actualizare cu privire la sănătatea ei: „În sfârşit înapoi acasă! Am petrecut 4 zile la spital cu pneumonie, sunt mai bine acum, dar încă mă recuperez acasă cu familia mea. Trebuie să spun un mare MULŢUMESC tuturor membrilor personalului, medicilor, asistentelor şi tuturor celor de la spital... Au avut grijă de mine atât de minunat şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Vă mulţumesc tuturor pentru o şedere atât de minunată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici