30 de maşini au fost indisponibilizate în Capitală, în urma unor acţiuni ale Poliţiei

  • 30 de maşini au fost indisponibilizate de poliţişti, în urma unor acţiuni care au avut loc în Bucureşti.
  • Au fost constatate şi cinci infracţiuni, între care conducerea sub influenţa unor substanţe psihoactive.
  • În cadrul dispozitivelor rutiere special constituite au fost verificat, vineri, 320 de autovehicule,
1071 afișări
Imaginea articolului 30 de maşini au fost indisponibilizate în Capitală, în urma unor acţiuni ale Poliţiei

30 de maşini au fost indisponibilizate în Capitală, în urma unor acţiuni ale Poliţiei

30 de maşini au fost indisponibilizate de poliţişti, în urma unor acţiuni care au avut loc în Bucureşti. Au fost constatate şi cinci infracţiuni, între care conducerea sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a declarat, sâmbătă, că în Bucureşti, în cadrul dispozitivelor rutiere special constituite au fost verificat, vineri, 320 de autovehicule, fiind aplicate 150 de sancţiuni contravenţionale.

Tot în urma acestei operaţiuni din Capitală, au fost indisponibilizate 30 de maşini şi au fost constatate cinci infracţiuni, printre care şi cea de conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive.

„Activităţile de ieri (vineir – n.r.) şi de astăzi (sâmbătă – n.r.) se desfăşoară în contextul măsurilor dispuse de conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea criminalităţii de orice fel. Pe lângă acţiunile de combatere, efectivele MAI desfăşoară şi activităţi preventive la nivelul întregii ţări acordând atenţie maximă zonelor cu risc crescut de producere a unor incidente grave. Prin prezenţa activă, în teren, în mijlocul comunităţii, a poliţiştilor şi jandarmilor se urmăreşte descurajarea persoanelor care intenţionează să comită fapte ce pot pune în pericol siguranţa cetăţenilor de bună-credinţă”, a spus Dajbog.

Astfel de acţiuni vor continua, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici