Modificări de trafic în staţiunea Mamaia, odată cu deschiderea sezonului estival

Primăria Constanţa anunţă că, începând de luni, vor fi făcute modificări în traficul din staţiunea Mamaia, odată cu deschiderea sezonului estival.

876 afișări
Imaginea articolului Modificări de trafic în staţiunea Mamaia, odată cu deschiderea sezonului estival

Modificări de trafic în staţiunea Mamaia, odată cu deschiderea sezonului estival

Potrivit Primăriei Constanţa, măsurile vor intra în vigoare de luni, având în vedere debutul sezonului estival şi creşterea numărului de turişti care vor tranzita staţiunea Mamaia.

Astfel, traficul la intersecţia bulevardul Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia va fi redirijat, după cum urmează:

  • din direcţia Pescărie spre Năvodari: strict înainte pe 3 benzi de circulaţie (banda nr. 1 cu prioritate, iar banda nr. 2 şi 3 fără prioritate). Se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu;
  • din direcţia Năvodari spre Constanţa: toate cele 3 benzi vor efectua viraj la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu. Se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda 3 spre zona Pescărie;
  • din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte pe cele două benzi de circulaţie, cu prioritate faţă de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari;
  • din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie: posibilitatea efectuării virajului la dreapta pe două benzi de circulaţie.

De asemenea, pe întreaga perioadă a sezonului estival, viteza maximă admisă în staţiunea Mamaia este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în staţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici