Nava-şcoală Mircea revine în Portul militar Constanţa, după o misiune de şase săptămâni

Nava-şcoală Mircea revine joi în Portul militar Constanţa după o misiune de şase săptămâni cu peste 90 de studenţi din România, Bulgaria, Letonia, Polonia, Spania şi Turcia.

Urmărește
214 afișări
Imaginea articolului Nava-şcoală Mircea revine în Portul militar Constanţa, după o misiune de şase săptămâni

Nava-şcoală Mircea revine în Portul militar Constanţa, după o misiune de şase săptămâni

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, nava-şcoală „Mircea” se întoarce joi, la ora 10.00, în portul militar Constanţa, după ce a executat un marş internaţional de instrucţie de şase săptămâni, în Marea Neagră şi Marea Mediterană.

La bordul velierului se află 86 de studenţi de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, precum şi opt studenţi străini de la academii navale partenere din Bulgaria, Letonia, Polonia, Spania şi Turcia.

Nava-şcoală a plecat din Constanţa în 26 iunie, iar pe parcursul marşului a efectuat escale de reprezentare în porturile Pireu (Grecia), Livorno (Italia), Toulon (Franţa), Palermo (Italia) şi Bodrum (Turcia).

Nava a parcurs peste 3.400 de mile marine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mircea,
misiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici