- Home
- Social
- CONSTANŢA, (23.01.2019, 16:50)
- Cătălin Legănel
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Nicuşor Constantinescu rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiţionată, respinsă
Cererea de eliberare condiţionată a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost respinsă, miercuri, potrivit deciziei magistraţilor Judecătoriei Medgidia. Hotărârea instanţei nu este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Urmărește
206 afișări
Nicuşor Constantinescu rămâne în închisoare. Cererea de liberare condiţionată, respinsă
Fostul preşedinte al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, care execută o pedeapsă de cinci ani de închisoare la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, a cerut în instanţă liberarea sa condiţionată.
Dosarul s-a judecat, miercuri, în primă instanţă, la Judecătoria Medgidia, dar magistraţii au decis să respingă cererea acestuia.
Hotărârea instanţei nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Constanţa. În cazul în care contestaţia sa va fi respinsă şi de Tribunalul Constanţa, el va mai putea face o nouă cerere de liberare condiţionată după cinci luni de când hotărârea rămâne definitivă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
PISA: Doar unul din cinci elevi se descurcă la matematică. Profesor: „Ar trebui îmbunătățite formarea inițială și continuă a profesorilor”
-
Comisia Europeană trimite România în faţa CJUE pentru că nu a colectat şi epurat în mod corespunzător apele uzate
-
Marcel Boloş: termenul pentru aplicarea amnistiei fiscale, prelungit până la 20 decembrie 2024
-
Japonia egalează România la Billie Jean King Cup 2024. Soarta calificării e decisă de meciul de dublu
Nicuşor Constantinescu a fost condamnat definitiv în acest dosar pe 29 iunie 2016, prin decizia Curţii de Apel Constanţa, la cinci ani de închisoare, cu executare. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost trimis în judecată, la sfârşitul lunii aprilie 2014, de procurorii anticorupţie, pentru abuz în serviciu în formă continuată, el fiind acuzat că, în perioada 2009 - noiembrie 2013, nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.
De atunci el a mai fost condamnat în alte două dosare. Într-una dintre cauze a fost condamnat la 15 ani de închisoare, iar în a doua, la opt ani de închisoare, dar ambele condamnări au fost date în primă instanţă, deciziile nefiind definitive.
Citește pe alephnews.ro: China testează noi roboți cu întrebuințare duală: civilă și militară. Ce rol are România în competiția armelor robotizate
Citește pe www.zf.ro: Piaţa muncii dă în clocot: Încă un domeniu a fost cucerit de inteligenţa artificială
Citește pe www.zf.ro: Black Friday sparge toate recordurile. Sute de milioane de lei până la această oră
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ce au făcut copiii cu trupul lui Silviu Prigoană, înainte de înmormântare. I-au respectat o dorință arzătoare
CANCAN.RO
Cine este și cu ce se ocupă Mihaela, văduva lui Silviu Prigoană. Are trei copii și s-a mutat de la Sibiu la București pentru omul de afaceri
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe