- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (05.11.2015, 00:06)
- Cătălin Lupăşteanu , Ana-Maria Lazăr
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video NOI PROTESTE în Bucureşti: 30.000 de oameni au manifestat în centrul Capitalei. Protestul s-a încheiat după şase ore. Aproximativ 200 de români au manifestat şi la Paris - FOTO, VIDEO
Protestul din Piaţa Universităţii a luat sfârşit, după aproximativ şase ore, în care s-au adunat până la 30.000 de oameni pentru a manifesta împotriva corupţiei şi clasei politice.
Urmărește
40398 afișări
UPDATE 00:05 - Protestul de la Universitate a luat sfârşit
Protestul din Piaţa Universităţii a luat sfârşit, după aproximativ şase ore, în care s-au adunat până la 30.000 de oameni pentru a manifesta împotriva corupţiei şi clasei politice.
Ultimii protestatri au plecat din piaţă în jurul orei 00.00. Circulaţia urmează să se reia prin Piaţa Universităţii în toate direcţiile.
Anterior, câteva sute dintre manifestanţi au pornit spre clubul colectiv, pentru a îşi încheia seara aducând un omagiu victimelor incendiului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Tu sau eu n-am vrut să fim Președinți. Descoperim că a fost cu ghinion
-
Adrian Sârbu: Tu sau eu n-am vrut să fim Preşedinţi. Descoperim că a fost cu ghinion
-
PNL o susţine pe Elena Lasconi în turul doi al alegerilor prezidenţiale
-
Alegeri prezidenţiale 2024, turul I. Numărătoarea voturilor s-a încheiat. Diferenţă de 2.742 de voturi între Elena Lasconi şi Marcel Ciolacu / Călin Georgescu pe primul loc cu 22,94%
În Piaţa Universităţii, unii dintre protestatari au lăsat în urmă PET-uri şi cutii de bere.
Protestul s-a desfăşurat fără incidente. Oamenii au scandat şi au afişat mesaje anti-corupţie şi au ţinut şi un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la Colectiv.
UPDATE 23:34 Protestatarii de la Universitate au eliberat rondul, circulaţia auto s-a reluat parţial
Protestatarii din Piaţa Universităţii au eliberat, la cererea jandarmilor rondul, pentru a pemite reluarea circulaţiei auto pe bulevardele Elisabeta, Carol şi I.C. Brătianu.
Oamenii au eliberat rondul, imediat ce jandarmii le-au solicitat acest lucru.
Ulterior, s-a reluat circulaţia înspre şi dinspre Piaţa Unirii, pe bulevardul I.C. Brătianu, precum şi pe bulevardele Elisabeta şi Carol.
În Piaţa Universităţii se află în continuare aproximativ 3.000 de oameni.
UPDATE 21:12: Numărul protestatarilor din Piaţa Universităţii a ajuns la 30.000
Oamenii sunt în Piaţa Universităţii de patru ore, în număr mai mare decât la protestul de marţi seară, urmat de depunerea mandatului de premierul Victor Ponta şi demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
O parte dintre protestatari au fost la Parlament, după care s-au alăturat din nou mulţimii din Piaţa Universităţii.
"Nu mă cumperi cu două demisii" şi "Nu ne puteţi manipula", apare scris pe două dintre bannerele din mulţime.
Oamenii spun că au venit în această seară pentru a cere mai mult decât demisii de la politicieni.
Pe pancarte au scrise mesaje precum: "Eu cred în România", "The day we give in is the day we die" (Ziua în care cedăm este ziua în care murim, versuri Goodbye to Gravity, n.r.), "Vreau o Românie în care să-mi doresc să trăiesc","România curată, corupţia ucide", "Jos labele de pe justiţie", "Bunicii la război, părinţii la revoluţie, noi căutam o altă soluţie".
Un bărbat mai în vârstă purta o pancartă cu mesajul: "Dragii noştri copii, iertaţi-ne. Noi am greşit 26 de ani. Numai voi puteţi învinge corupţia. Suntem mândri de voi. Mama şi tata".
La acestea se adaugă mesaje împotriva tuturor politicienilor: "Nu vrem PNL, nu vrem PSD, nu vrem USL, nu pentru asta s-a ieşit ieri în stradă. Plecaţi toţi", "Dacă vă schimbaţi între voi, generaţia noastră vă duce la gunoi", "Iohannis, atenţie. Ai o singură şansă. Fără securişti, fără mafioţi", "DNA, nu răspunzi decât în faţa românilor, iar românii spun: Rade-i pe toţi", "Nou partid, nou început", "Jos mafia politică", "Pentru crime şi hoţie, noi vă vrem la puşcărie", dar şi a Patriarhului Daniel - "Piedone şi Viorel, luaţi-l şi pe Daniel".
Totodată, oamenii au scandat "Peste tot corupţie, nicăieri justiţie", "Toate partidele fură prin rotaţie", "Toate partidele, aceeaşi mizerie", "Vrem spitale, nu catedrale", "Daniel, Daniel, o să te deranjăm niţel", "Vrem 300, nu 600", "Colectiv", "România, trezeşte-te", "Corupţia ucide", "Jos sistemul mafiot" şi "Anticipate".
O tânără din piaţă spune că niciun politician nu ar trebui să mai sfideze de azi tineretul.
"Avem conştiinţă, moarală şi, mai ales, avem o şcoală, pe care nu ne-o dau ei. Trebui să înveţe că poporul îi lasă să stea unde sunt şi tot poporul îi poate elibera din funcţie", spune fata.
Tânărul care o însoţeşte spune că "este regretabil că doar cu forţa publică unii politicieni se simt şi se cară".
Mihai, de 25 de ani, spune că îşi doreşte mult schimbarea în România, "o ţară deosebit de frumoasă", apreciind însă că schimbarea "nu va avea loc până când clasa politică şi sistemul administrativ nu vor suferi schimbări radicale".
"Vreau să se schimbe ceva în bine în ţara asta, vreau să mă simt în siguranţă când ies pe stradă, pentru asta sunt aici, cred că de asta sunt toţi aici, ca să forţeze schimbarea a ceea ce nu merge bine în România", spune şi Alex, un alt tânăr aflat la protest.
O tânără cu un băieţel de doi ani după ea spune că, după ce a văzut imaginile de la Colectiv, simte că guvernanţii şi funcţionarii din România fură inclusiv viitorul copilului ei.
"Ce încredere să mai am eu în această ţară, după ce am văzut trupuri resuscitate pe asfalt, cum pot să îmi doresc să-l mai cresc pe el când încă trăiesc groaza a ceea ce am văzut la televizor? (...)Simt cu tărie că de zeci de ani, de la Revoluţie încoace, am fost furaţi continuu de guvernanţi şi funcţionari, de toţi cei care întind mâna ca să le dai ceva pentru a-şi face treaba şi cel mai grav este că, în acest fel, nu i-au furat doar pe părinţii mei, pe mine, ci fură inclusiv viitorul copilului meu", a arătat Maria.
Un bărbat de 40 de ani spune că "trebuie să cadă toţi" şi alegerile anticipate să reprezinte următorul pas.
Protestul din Piaţa UniversităţiiDeşteaptă-te, române! #colectiv
Posted by Privesc.Eu on Wednesday, November 4, 2015
"Daţi-i mai multă putere doamnei Kovesi", a mai spus bărbatul.
UPDATE 21:20 Aproximativ 200 de români protestează şi la Paris
Aproximativ 200 de români protestează şi în centrul Parisului, în zona Trocadero, pe lângă Tour Eiffel, strigând "Diaspora e cu voi" şi "Corupţia ucide".
În plus, ei au depus lumânări, au îngeunchiat şi au spus "Tatăl Nostru" în memoria victimelor de la clubul Colectiv
Participanţii la manifestaţia din centrul Parisului au vrut să protesteze la Ambasada României, dar au obţinut autorizaţie la Trocadero.
Ei scandează "Diaspora e cu voi", "Corupţia ucide" şi "Dacă vă schimbaţi între voi, vă duceţi la gunoi".
Manifestarea este autorizată până la ora locală 22.00 (23.00 - ora României).
Citeşte şi: NOI PROTESTE şi în ţară: Mii de oameni au manifestat în numeroase oraşe: "32 de îngeri ne-au dat nouă aripi", ”Ghinion, ghinion, Clujul s-a trezit din somn" - FOTO
UPDATE 20:48 - Protestarii din Piaţa Constituţiei pornesc înapoi spre Universitate
În Piaţa Universităţii, oamenii manifestează, de peste trei ore, împotriva corupţiei şi a clasei politice.
Oamenii scandează "Peste tot corupţie, nicăieri justiţie", "Toate partidele fură prin rotaţie", "Toate partidele, aceeaşi mizerie", "Vrem spitale, nu catedrale", "Daniel, Daniel, o să te deranjăm niţel", "Vrem 300, nu 600", "Colectiv", "România, trezeşte-te", "Corupţia ucide", "Jos sistemul mafiot" şi "Anticipate".
În jurul orei 19.30, câteva mii dintre ei au pornit în marş, oprindu-se la Palatul Parlamentului, unde au strigat "Dizolvare, dizolvare", precum şi "Afară, afară, cu mafia din ţară", "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi", "Plecaţi cu toţii", "Singura soluţie, înc-o revoluţie" şi "Păcat, păcat, de sângele vărsat".
La ora difuzării acestei ştiri, protestarii din Piaţa Constituţiei pornesc înapoi spre Universitate.
UPDATE 20:06 - Piaţa Constituţiei este aproape plină şi alţi protestatari continuă să vină
Protestatarii de la Parlament strigă "Afară, afară, cu mafia din ţară", "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi", "Plecaţi cu toţii", "Dizolvare, dizolvare", "Singura soluţie, înc-o revoluţie" şi "Păcat, păcat, de sângele vărsat".
Alte mii de oameni au rămas să protesteze în Piaţa Universităţii, care s-a umplut de asemenea, chiar şi după plecarea convoiului la Parlament.
UPDATE 19:58 - Mii de protestatari se duc la Parlament, alte mii au rămas în Piaţa Universităţii
Mii de protestatari merg către Palatul Parlamentului, în timp ce alte mii au rămas în Piaţa Universităţii, oamenii manifestând împotriva corupţiei şi cerând dreptate şi alţi lideri politici. Peste 10.000 de oameni protestează în centrul Capitalei.
Mai multe mii sunt în Piaţa Universităţii, unde oamenii s-au adunat după ora 18.00, în timp ce alte mii au plecat spre Piaţa Unirii urmând să ajungă la Parlament.
UPDATE 19:37 - În Piaţa Universităţii, blocată de manifestanţi, este împărţit ”Ziarul Colectiv”
Tineri participanţi la manifestaţia de miercuri seară din Piaţa Universităţii împart în mulţime ”Ziarul Colectiv” - coli A 4, pe care sunt tipărite patru texte ”adunate de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat să facă sau nu vrea să facă”, primul text fiind al lui Adrian Rugină.
În mulţimea adunată în Piaţa Universităţii, mai mulţi tineri împart ”Ziarul Colectiv”, datat 4 noiembrie 2015.
”Adunăm texte de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat să facă. Sau nu vrea să facă. Noua presă suntem noi”, scrie sub titlul ”Ziarul Colectiv”.
Primul text este scris, în 16 noiembrie 2014, de Adrian Rugină, toboşar al trupei ”Bucium”, care şi-a pierdut viaţa în incendiul de vineri seară din Clubul Colectiv.
Pe verso, sunt alte trei texte, scrise de Alex Tocilescu, Şerban Alexandrescu şi Radu Burnete.
UPDATE 19:36 - Peste 9.000 de oameni au pornit în marş din Piaţa Universităţii spre Piaţa Unirii
Unii dintre protestatri spun că vor merge la Parlament, alţii, şi la Cotroceni.
Protestatarii, al căror număr depăşeşte acum 9.000 de oameni, scandează "Haideţi cu noi", "Hoţii", "Ruşine să vă fie", "Peste tot corupţie, nicăieri justiţie", "Toate partidele fură prin rotaţie", "Toate partidele, aceeaşi mizerie", "Vrem spitale, nu catedrale", "Vrem 300, nu 600", "Colectiv", "România, trezeşte-te", "Corupţia ucide", "Jos sistemul mafiot" şi "Anticipate".
Protestatarii, care au blocat Piaţa Universităţii, au venit cu fluiere, vuvuzele, PET-uri cu pietricele înăuntru şi portavoci.Pe pancarte au scrise mesaje precum: "Eu cred în România", "The day we give in is the day we die" (Ziua în care cedăm este ziua în care murim, versuri Goodbye to Gravity, n.r.), "Vreau o Românie în care să-mi doresc să trăiesc", "Nu mă cumperi cu două demisii", "România curată, corupţia ucide", "Jos labele de pe justiţie", "Bunicii la război, părinţii la revoluţie, noi căutam o altă soluţie".
La acestea se adaugă mesaje împotriva tuturor politicienilor: "Nu vrem PNL, nu vrem PSD, nu vrem USL, nu pentru asta s-a ieşit ieri în stradă. Plecaţi toţi", "Dacă vă schimbaţi între voi, generaţia noastră vă duce la gunoi", "Iohannis, atenţie. Ai o singură şansă. Fără securişti, fără mafioţi", "DNA, nu răspunzi decât în faţa românilor, iar românii spun: Rade-i pe toţi", "Nou partid, nou început", "Jos mafia politică", "Pentru crime şi hoţie, noi vă vrem la puşcărie".Pe un banner de mari dimensiuni stă scris "De 26 de ani furaţi prin rotaţie!!! Groparii României", iar pe un altul - "Nu ne puteţi manipula".
UPDATE 19:10 - Două mii de oameni, în Piaţa Operei din Timişoara: Pe pancarte: "32 de îngeri ne-au dat nouă aripi"
Aproximativ două mii de persoane s-au adunat, miercuri seară, în Piaţa Operei, din Timişoara, scandând lozinci antiguvernamentale şi purtând pancarte pe care scrie, între altele: "32 de îngeri ne-au dat nouă aripi".
Miercuri seară, aproximativ două mii de timişoreni s-au strâns pe platoul din Piaţa Operei, dinTimişoara, scandând sloganuri antiguvernamentale şi au pancarte pe care scrie: "32 de îngeri ne-au dat nouă aripi", "Hei, ce fai faci, Dottore?" "Nu doar demisii vrem, ci şi schimbare". "Demonstrăm, ne implicăm, perseverăm", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pe clădirea Operei din Timişoara, la balcon, a fost aşezat un steag tricolor foarte mare, pe care scrie: "Bunicii la război, părinţii la Revoluţie, acum este rândul nostru".
La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii, între care se află foarte mulţi tineri, dar şi revoluţionari, scandează "Ruşine/Ruşine/Ruşine să vă fie!".
În mai multe oraşe din ţară au loc mitinguri similare.
UPDATE 19:04 - Numărul protestatarilor din Piaţa Universităţii, în creştere; în prezent sunt peste 6.000
Protestatarii, care sunt acum 6.000 de oameni şi al căror număr creşte, scandează "Peste tot corupţie, nicăieri Justiţie", "Toate partidele, aceeaşi mizerie", "Vrem schimbare, nu catedrale", "Corupţia ucide" şi "Jos sistemul mafiot", cerând totodată alegeri anticipate.
UPDATE 18:56 - Peste 4.000 de oameni, în Piaţa Universităţii. Protestatarii au intrat pe bulevard
Pe pancarte au scrise mesaje precum: "Nu vrem PNL, nu vrem PSD, nu vrem USL, nu pentru asta s-a ieşit ieri în stradă. Plecaţi toţi", "Iohannis, atenţie. Ai o singură şansă. Fără securişti, fără mafioţi", "DNA, nu răspunzi decât în faţa românilor, iar românii spun: Rade-i pe toţi", "Dacă vă schimbaţi între voi, generaţia noastră vă duce la gunoi", "Nou partid, nou început", "Bunicii la război, părinţii la revoluţie, noi căutam o altă soluţie".
18:12 Noi proteste la Universitate. Oamenii spun că nu sunt suficiente câteva demisii
Aproximativ 400 de persoane s-au adunat în Piaţa Universităţii, miercuri seară, la o zi de la potestele de stradă la care au luat parte aproximativ 25.000 de oameni şi care au dus la depunerea mandatului de către Guvernul Ponta şi la demisia primarului Piedone.
Oamenii au început să se adune în Piaţa Universităţii după ora 18.00.
Anunţul privind mitingul de miercuri seară a fost făcut, ca şi cu o zi în urmă, pe pagina de Facebook ”Demisia Piedone, subordonaţilor lui şi tuturor celor răspunzători”.
Iniţiatorii manifestaţiei de miercuri seară au anunţat că acum bucureştenii trebuie să meargă la Palatul Cotroceni ”să ceară un guvern bazat pe oameni specializati, nu politici”.
"Vă anunţ că ieşirile în stradă vor avea loc în continuare. Primul pas a fost realizat. Acum, ca să putem obţine ceea ce ne dorim cu adevărat trebuie să mergem la Palatul Cotroceni să cerem un guvern bazat pe oameni specializati, nu politici! Pentru ca altfel în locul lor vor venii alţii mai răi sau nu decât proaspeţii demisionaţi. Vrem cu toţii la conducerea acestei ţări oameni cu pregătiri, cu idei, oameni inovatori, nu nise foşti securişti şi comunişti care trag cu dintii de scaune şi de bani! Lupta spre normalitate continuă!", a scris unul dintre iniţiatorii protestului.
Citeşte şi: Bucureştenii, chemaţi din nou, miercuri, în Piaţa Universităţii, după demisiile lui Ponta şi Piedone: "Acum trebuie să mergem la Cotroceni să cerem un guvern bazat pe oameni specializaţi, nu politici”
Citeşte şi: PRIMA REACŢIE a lui Iohannis, după depunerea mandatului Guvernului Ponta: A fost nevoie să moară oameni pentru ca această demisie să se întâmple. Manifestanţii au avut dreptate. Propunerile lor trebuie luate în seamă
Citeşte şi: Bucureştenii, chemaţi din nou, miercuri, în Piaţa Universităţii, după demisiile lui Ponta şi Piedone: "Acum trebuie să mergem la Cotroceni să cerem un guvern bazat pe oameni specializaţi, nu politici”
Pagina respectivă de Facebook este plină de mesaje şi comentarii generate de anunţul premierului Victor Ponta, de depunere a mandatului Guvernului, dar şi de demisia primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.
"Triunghiul ruşinii (Ponta-Oprea-Piedone) - Eliminat!" (Mihai Ionescu), "Clasa politica trebuie resetată în totalitate!" (Carmen Biea), "Românii ştiu acum că sunt o forţă, cu care politicienii nu se mai pot juca! Nimeni nu mai are vreo îndoială! (Andreea Dumitrescu), "Nu ar trebui să ne încălzească cu nimic aceste demisii. Începând de astâzi ar trebui sâ ieşim şi mai multi, să mergem la Parlament şi să cerem demisiile tuturor parlamentarilor care au dosare pe rol sau sunt cercetaţi. Pe urma trecem şi pe la DNA, CSM şi Procurorul General care trebuie să-şi facă treaba. Dacă nu, să vină alţii in locul lor. Dacă renunţăm acum, n-am rezolvat nimic" (Kaitar Istvan Janos), "Ponta îşi dă demisia!! Nu este destul... Dar este un început. Nu trebuie să ne oprim... Trebuie schimbată toată clasa politică şi coruptă" (Cristian Tinca), sunt câteva dintre mesajele postate.
De asemenea, Consiliul Tineretului din România, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România şi Consiliul Naţional al Elevilor au transmis, miercuri, că îi încurajează pe toţi tinerii să iasă din nou în stradă, spunându-le că doar câteva demisii nu rezolvă problemele de fond ale sistemului şi că trebuie să reacţioneze public la nereguli.
Reprezentanţii tinerilor au transmis că tragedia din Clubul Colectiv a avut loc şi din cauza corupţiei generalizate din mediul politic şi a unei administraţii publice nefuncţionale, infectată de nepotism şi interese străine de cele ale cetăţenilor.
"Câteva demisii nu rezolvă problemele de fond ale sistemului, care au costat vieţi nevinovate, chiar dacă şi acestea sunt necesare în faţa unei astfel de tragedii care cu siguranţă putea fi evitată. Consiliul Tineretului din România, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România şi Consiliul Naţional al Elevilor încurajează toţi tinerii din România să reacţioneze public la neregulile de funcţionare a autorităţilor şi să participe la mişcările de protest organizate joi, 5 noiembrie 2015, precum şi în alte zile, în mai multe oraşe din ţară. Schimbarea societăţii este posibilă, dar ea necesită însă o masă critică de cetăţeni care refuză să tacă în faţa abuzurilor sau să le accepte. Suntem convinşi că tinerii pot forma această masă critică şi că sunt categoria socială cea mai potrivită pentru a genera o schimbare fundamentală a României", a arătat Consiliul Tineretului din România.
Reprezentanţii elevilor, studenţilor şi tinerilor din România au anunţat că susţin revendicările exprimate de protestatari în primele zile după incendiul din Colectiv, inclusiv modificarea legislaţiei şi a reglementărilor referitoare la protecţia împotriva incendiilor şi intervenţia în caz de urgenţă, verificarea de urgenţă a tuturor cluburilor existente, introducerea de elemente relevante de educaţie civică, comunitară şi sanitară în învăţământul preuniversitar, finanţarea corespunzătoare a sistemului de sănătate, înăsprirea pedepselor pentru corupţie, sancţionarea penală a celor care aveau atribuţii în prevenirea unui asemenea dezastru şi au greşit explicit, precum şi "sancţionarea politică a celor care au păstorit sistemele care au dat greş, distrugând vieţile a sute de oameni, victime, familii şi prieteni ai victimelor".
De asemenea, tinerii spun că îşi doresc un stat responsabil, care să îşi facă bine şi corect treaba şi o clasă politică dispusă să lucreze pentru cetăţeni, nu pentru propriile interese.
După cele trei zile de doliu naţional, după un marş al tăcerii în memoria victimelor de la Colectiv, marţi seară oamenii au ieşit în stradă pentru a-şi exprima revolta. Peste 25.000 de persoane au manifestat animate de acelaşi gând: duşmanul comun - corupţia, iar schimbarea trebuie să aibă loc de acum.
Miercuri, premierul Victor Ponta a anunţat că îşi depune mandatul şi că speră că demisia Guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă.
La scurt timp, PNL s-a întrunit în şedinţă, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga anunţând apoi că partidul cere organizarea alegerilor anticipate şi cheamă partidele la discuţii.
Soluţia propusă de PNL este respinsă însă de liderii actualei coaliţii. Liviu Dragnea a anunţat că PSD nu vrea alegeri anticipate, cum a propus PNL, pentru că acest lucru ar însemna instabilitate pentru următoarele luni, el afirmând că aşteaptă să fie chemaţi la consultări de preşedinte pentru a-i face acestuia o propunere de premier care să aibă susţinere în Parlament. El a mai spus că actuala coaliţie are în continuare majoritate în Parlament şi că PSD vrea în continuare să îşi asume guvernarea.
La ora 17.00, preşedintele Iohannis a susţinut o conferinţă de presă cîn care a spus că după accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină tragedia din Clubul Colectiv a atins nervul naţiunii române, arătând că Guvernul a demisionat foarte târziu şi că a fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se întâmple.
El a mai spus că vrea să termine în această săptămână prima rundă de consultări cu partidele parlamentare, iar după aceea va expune primele concluzii şi opinia sa în ce priveşte demersul ulterior.
Citește pe alephnews.ro: PNL o susține oficial pe Elena Lasconi în turul II, anunță Ilie Bolojan
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Citește și: Bucureştenii, chemaţi din nou, miercuri, în Piaţa Universităţii, după demisiile lui Ponta şi Piedone: "Acum trebuie să mergem la Cotroceni să cerem un guvern bazat pe oameni specializaţi, nu politici”
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este tânărul din România care a preluat conducerea imperiului de sute de milioane de euro construit de tatăl său
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Gigi Becali i-a dat ordin lui George Simion, după ce Călin Georgescu a câștigat alegerile! Decizie șoc
PROSPORT.RO
Ce înseamnă Clubul de la Roma, din care a făcut parte Călin Georgescu. Cu ce se ocupă această organizație, de fapt
CANCAN.RO
Cine e misteriosul bogătaș BOGPR care a făcut campania independentului Călin Georgescu: Regele TikTok-ului dă sute de mii de € la maneliști și nu vrea să i se dezvăluie chipul. Imagini în premieră absolută!
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe