- Home
- Social
- GALAŢI, (06.11.2015, 22:45)
- Ovidiu Matache
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
NOI PROTESTE în ţară: Mii de persoane au manifestat în Galaţi, Cluj, Arad, Sibiu, Iaşi şi alte oraşe - GALERIE FOTO
Protestul celor peste 3.000 de gălăţeni care au mărşăluit, vineri seară, prin oraş scandând lozinci împotriva clasei politice a ajuns la final, după plecarea de la Catedrală manifestanţii întorcându-se la Prefectură şi apoi mergând la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde au aplaudat cadrele medicale. Proteste au avut loc şi în alte oraşe, precum Cluj, Arad, Sibiu, Iaşi, Ploieşti, Alba-Iulia şi altele.
Urmărește
4538 afișări
NOI PROTESTE în ţară: Mii de persoane au manifestat în Galaţi, Cluj, Arad, Sibiu, Iaşi şi alte oraşe (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)
Protestul celor 3.000 de gălăţeni a ajuns la final după un marş la Prefectură, Catedrală şi SJU
Manifestanţii din Galaţi s-au adunat pentru a treia seară consecutiv, în parcul din cartierul gălăţean "Ţiglina 1", de unde au plecat în marş către sediul Prefecturii Galaţi, după care au mers la monumentul eroilor Revoluţiei din 1989 şi la Catedrala Episcopală, unde au cântat imnul naţional, au scandat numele Valentinei, gălăţeanca moartă în incendiul din Colectiv, de vinerea trecută, şi au păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor, au îngenuncheat şi au spus Tatăl Nostru.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
De la Catedrala Episcopală, manifestanţii s-au întors la Prefectură, unde au huiduit şi au scandat: "Toate partidele/aceeaşi mizerie", "Libertate", "Jos corupţia", "România s-a trezit" şi "Bucureşti nu uita/Galaţiul e de partea ta", exprimându-se în aceeaşi manieră şi când au trecut prin faţa Primăriei şi prin faţa sediilor partidelor politice.
Pe timpul deplasării coloanei de manifestanţi, circulaţia rutieră pe strada Brăilei a fost blocată pe sensul de mers către Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Pentru scurt timp, manifestanţii au blocat şi una dintre principalele intersecţii din oraş, inelul de "Rocadă", după care au mers la Spitalul Judeţean, unde au ţinut din nou în mâini steagul tricolor de mari dimensiuni pe care l-au desfăşurat şi la Prefectură şi la Catedrala Arhiepiscopală, precum şi fotografii ale Valentinei Florea, tânăra din Galaţi care a murit în urma incendiului din Clubul Colectiv.
În faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă, manifestanţii au scandat: "Cinste lor" şi au aplaudat cadrele medicale de la spital, au păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului din clubul bucureştean, după care au scandat: "Colectiv", "Uniţi salvăm România", "Noi vrem spitale, nu vrem catedrale".
La Spitalul Judeţean de Urgenţă rămăseseră aproximativ o mie de manifestanţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri au început să plece către casele lor.
Protestele din mai multe oraşe din Transilvania, la care au participat mii de oameni s-au încheiat
Protestele din Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu, Alba, Arad şi Miercurea Ciuc, la care au participat, vineri seară, peste 5.000 de persoane, s-au încheiat după aproximativ trei ore, interval în care oamenii au mărşăluit prin oraşe şi au scandat împotriva clasei politice şi a corupţiei din ţară.
CLUJ-NAPOCA
Participanţii la miting s-au adunat în jurul orei 19.00, în Piaţa Unirii, după care au pornit în marş pe Bulevardul Eroilor spre Piaţa Avram Iancu, unde s-au oprit în faţa Catedralei Mitropolitane pentru scurt timp şi au decis să se îndrepte spre cartierul Mănăştur, cel mai mare din oraş.
Celor 800 de participanţi iniţiali, pe traseu li s-au alăturat tot mai mulţi tineri, astfel încât numărul protestatarilor a depăşit 2.000.
Pe traseul spre cartierul Mănăştur, traficul rutier a fost blocat în Piaţa Avram Iancu, pe Bulevardul ”21 Decembrie 1989”, dar şi pe celelalte străzi aflate pe traseul coloanei, fiind deblocat complet după trecerea manifestanţilor.
Oamenii au avut steaguri tricolore şi bannere cu mesaje precum: ”Reset România”, ”Niciun guvern nu ne reprezintă. Fără autoritate. Fără ierarhie”, ”Viitorul are autor Colectiv”. De asemenea, ei au scandat şi la adresa partidelor politice "Toate partidele fură prin rotaţie”.
Pe traseul spre cartierul Mănăştur, aflat la aproximativ trei kilometri de centrul oraşului, manifestanţii s-au oprit şi în faţa Primăriei, după care au trecut prin Complexul Studenţesc Haşdeu, unde au făcut apel către studenţi să li se alăture: ”Ieşiţi cu noi, luptăm pentru voi”, ”Ieşiţi din cămine, aşa nu mai ţine”, ”Nu staţi, nu staţi, veniţi să luptaţi”.
Studenţii nu s-au alăturat însă protestului, astfel că participanţii au continuat drumul spre cartierul Mănăştur, iar la întoarcerea spre Piaţa Unirii, numărul acestora scăzuse la jumătate. În piaţă, au mai ajuns doar 200 de persoane, care au îngenuncheat în faţa altarului amenajat acolo, au rostit ”Tatăl Nostru” şi au mai aprins candele în memoria victimelor de la Clubul Colectiv.
La Cluj-Napoca a fost cea de-a treia seară consecutivă de proteste, iar anterior peste 4.000 de persoane au manifestat în oraş.SIBIU
La Sibiu, circa o mie de persoane au protestat şi au scandat lozinci împotriva clasei politice, dar şi-au arătat şi solidaritatea cu victimele incendiului din Clubul Colectiv.
Protestatarii s-au strâns în Piaţa Mare din oraş, începând cu ora 19.00, şi au plecat în marş pe principalele bulevarde. Cât timp au stat în Piaţa Mare, tinerii au scandat: "Colectiv”, “România, trezeşte-te!”, “Jos corupţia”, “Ei au murit, noi ne-am trezit”, “Toate partidele aceeaşi mizerie”.
La un moment dat, tinerii s-au aşezat în formă de cruce, pe care au luminat-o cu telefoanele mobile.
Marşul a urmat acelaşi traseu ca joi seară, şi anume Bulevardul Nicolae Bălcescu, Calea Dumbrăvii, Bulevardul Mihai Viteazul şi retur. Pe Bulevardul Mihai Viteazu, arteră flancată de blocuri turn, protestatarii au fost susţinuţi de la balcoane de zeci de persoane. Multe dintre acestea au fluturat steaguri tricolore şi au aplaudat în semn de aprobare. În încercarea de a-i face să li se alăture, protestatarii au scandat "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă", "Haideţi toţi, haideţi toţi, sa scăpăm de mafioţi".
Pe drum, manifestanţii au mai scandat “Jos tot sistemul, nu doar guvernul”, “Nu catedrale, noi vrem spitale”, "Generaţia noastră, condamnarea voastră".
La revenirea în Piaţa Mare, manifestanţii au intonat imnul de stat al României, au ţinut un moment de reculegere şi au spus ”Tatăl Nostru”.
Protestul s-a încheiat în jurul orei 22.00, fără a se înregistra incidente.
La ora 22.30, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu a început o slujbă de pomenire a victimelor din Clubul Colectiv.
TIMIŞOARA
La Timişoara s-au adunat, în Piaţa Operei, peste 200 de protestatari, în jurul orei 19.00, dar numărul acestora a crescut până la aproximativ 1.000 în cursul serii.
Manifestanţii au pornit în marş, în jurul orei 20.00, prin Complexul Studenţesc din oraş, de unde au continuat traseul spre Prefectură, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria celor decedaţi în tragedia din Clubul Colectiv din Bucureşti, apoi au cântat ”Deşteaptă-te, române”.
De asemenea, pe traseu, ei au scandat ”DNA să vină să vă ia”, ”Colectiv”, ”Nu staţi şi vă uitaţi, veniţi şi protestaţi”, ”Afară cu mafia din ţară”, ”Păcat, păcat de sângele vărsat” şi au purtat pancarte cu mesaje precum: ”Jos labele de pe România”, ”Vrem eroi în halate, nu şpăgari cu cravate”, ”Un #Colectiv de studenţi gata de protest”.
De la Prefectură, protestatarii s-au întors în piaţa de unde a început manifestaţia, iar în jurul orei 22.30 au încheiat protestul.
Câteva zeci de persoane au mai rămas pentru a aprinde candele pe platoul din Piaţa Operei, unde de câteva zile există un altar pentru victimele din Clubul Colectiv.
ALBA IULIA
Peste 150 de persoane s-au adunat şi la Alba Iulia, în faţa Prefecturii, unde au scandat la adresa clasei politice. De acolo, tinerii participanţi au pornit în marş pe unul din bulevardele centrale ale oraşului, iar numărul acestora a crescut până la aproximativ 500 pe traseu.
Şi în alte localităţi din judeţul Alba - Cugir, Câmpeni şi Blaj - alţi aproxiamtiv 250 de manifestanţi s-au strâns în zonele centrale ale oraşelor. Manifestaţiiile s-au încheiat în jurul orei 22.30.
ARAD
În Piaţa Revoluţiei din Arad au protestat aproximativ 1.000 de persoane. Iniţial, la ora 19.00, în jur de 200 de persoane s-au adunat în piaţă, dar treptat tot mai mulţi oameni au ajuns la manifestaţie. Aceştia au purtat steaguri şi pancarte cu mesaje precum "300 fără imunitate”, "Sataniştii schimbă comuniştii” sau "Jos corupţia!”.
Totodată, în mâinile unor tineri au putut fi văzute coli de hârtie pe care erau trecute numele victimelor incendiului din Clubul Colectiv sau fotografii ale acestora.
Câteva sute dintre participanţi au pornit şi într-un marş prin centrul oraşului, după care s-au întors în Piaţa Revoluţiei, în faţa Palatului Administrativ, unde şi-au încheiat acţiunea în jurul orei 22.00.
HARGHITA
Peste o sută de locuitori din Miercurea Ciuc, români şi maghiari, s-au adunat, vineri seară, în centrul municipiului, pentru a aprinde lumânări în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în Clubul Colectiv şi pentru a protesta împotriva sistemului şi a corupţiei.
Locuitori de toate vârstele, cei mai mulţi tineri, s-au adunat lângă treptele Palatului Adminsitrativ, transformat, de marţi, într-un altar şi au aprins lumânări în memoria persoanelor decedate, în urmă cu o săptămână, în incendiul de la Colectiv.
"Ne gândim în primul rând la victimele catastrofei de la Colectiv, de acum o săptămână", a spus un tânăr.
Mai multe persoane au purtat pancarte inscripţionate "Colectiv, împreună mereu!” şi "Colectiv, împreună rezistăm!”, "România-i ţara noastră, puşcăria-i casa voastră”, "La puşcărie, nu la primărie!”, "Vrem spitale, nu catedrale!”.
"Am venit aici în semn de protest faţă de tot ce se întâmplă în România de azi, împotriva politicienilor de la Revoluţie încoace”, a spus unul dintre protestatari, iar altul a declarat că "neapărat va trebui să se producă ceva schimbare în România, în special în rândul clasei politice".
"Nu este ceva uşor, nu se poate întâmpla de pe o zi pe alta să înlocuim oameni şi politicieni, dar sunt de părere că sunt mulţi tineri care au aptitudinile şi abilităţile necesare să ne reprezinte într-un mod mai cinstit, onest. Ar fi bine bine ca politicienii să se gândească şi la oameni, nu numai la interesele proprii”, a adăugat protestatarul.
Alte persoane au punctat că le "pasă ce se întâmplă în ţara asta”, că vor "un viitor mai bun” şi "conducători mai corecţi”, fiind sătui "de minciuni şi de corupţie”.
În timpul protestului din centrul oraşului, tinerii au scandat: "Dacă vă pasă, ieşiţi din casă!”, "România-i ţara mea, nu vă bateţi joc de ea!”, "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi” şi "Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”.
Printre participanţi, o femeie în vârstă, venită să aprindă o candelă "pentru copiii morţi în acel tragic eveniment de la barul Colectiv” şi să îşi exprime "regretul şi compasiunea faţă de familiile îndurerate”, a desfăşurat steagul regal.
"Şi, pentru că tot suntem la momentul schimbării, pentru mine Casa Regală este viitorul! Să ne aducem aminte că România a fost odată Regat şi sper din tot sufletul să fim acelaşi regat ca atunci, respectat în lume şi iubit. Doamne ajută, trăiască regele!”, a strigat aceasta.
Protestul de la Miercurea Ciuc a fost paşnic şi s-a încheiat după aproximativ o oră.
Peste 5.000 de constănţeni au protestat iar pe străzile din oraş: numărul lor, mai mare faţă de ieri
Peste 5.000 de constănţeni au protestat, şi vineri seară, pe străzile din municipiu la adresa clasei politice, dar şi-au exprimat şi solidaritatea cu victimele incendiului din Clubul Colectiv.
Câteva sute de persoane au început să se strângă în jurul orei 19.00, în Parcul Arheologic, din Constanţa, numărul acestora crescând destul de repede, astfel că peste o oră depăşise 2.000 de persoane. În jurul orei 20.00, manifestanţii s-au îndreptat către platoul din faţa Prefecturii Constanţa, aflat în apropierea parcului.
Oamenii aveau pancarte pe care scria: “Eu sunt România”, “Formăm un mare colectiv contra sistemului abuziv”, “Domnule Iohannis, noi, poporul, cerem să nu acceptaţi un guvern politic. Altfel îţi vom cere şi ţie demisia”, “Vrem un trai decent”, “Meritocraţia salvează România”, "Când te gândeşti la furat/ nu eşti tehnocrat”, “Corupţia ucide/ jos Parlamentul”, “Toţi politicienii mint, corupţia e-n floare, oameni nevinovaţi mor şi pe toţi ne doare”, "Avocatul Poporului demis”, “Făgădău demisia”.
Manifestanţii au scandat: “Colectiv, Colectiv”, “Parlamentul judecat pentru sângele vărsat”, “Ieşiţi din casă dacă vă pasă”, “Nu plecăm acasă morţii nu ne lasă”, “Vrem schimbare nu manipulare”, “Libertate”, “Ultima soluţie încă o revoluţie”, “Afară, afară cu mafia din ţară”, “Jos toate partidele”.
O jumătate de oră mai târziu, deşi anumiţi manifestanţi care au încercat să preia rolul de lideri şi au cerut mulţimii să nu mai plece în marş în această seară, ci să protesteze în faţa Prefecturii. Dar în timp ce unii dintre ei scandau: “Nu plecăm, nu plecăm”, cei mai mulţi protestatari se încolonaseră deja pe Bulevardul Tomis, astfel că în numai câteva minute numărul celor rămaşi în faţa Prefecturii era de câteva sute.
La un moment dat, numărul manifestanţilor a crescut la 5.000, coloana întinzându-se pe sute de metri. Ei au mers pe un alt traseu decât serile trecute, s-au îndreptat către Gară, apoi au ajuns la Casa de Cultură, au continuat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu până în zona Dacia, iar apoi spre Prefectură, unde au încheiat protestul.
Coloana de manifestanţi a fost însoţită de echipaje de jandarmi, manifestarea desfăşurându-se fără incidente. Circulaţia a fost blocată pe sensul de mers pe care se deplasau manifestanţii, dar conducătorii auto nu păreau deranjaţi de acest lucru, cei mai mulţi dintre ei claxonând în semn de solidaritate cu protestarii.
Numărul celor ieşiţi în stradă la Constanţa a crescut de la o seară la alta, vineri înregistrându-se cel mai mare număr de participanţi de la începerea protestelor.
Aproximativ o mie de persoane au manifestat şi la Drobeta Turnu Severin
Aproximativ o mie de persoane au manifestat, vineri seară, şi la Drobeta Turnu Severin, pentru a treia seară consecutiv, mărşăluind pe principalele străzi din municipiu, nemulţumiţi de actuala clasă politică şi cerându-şi ţara înapoi.
Manifestanţii s-au strâns, vineri seară, în jurul orei 20.00, în faţa Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, unde au afişat pancarte, au fluturat steaguri tricolore, au huiduit, au făcut zgomot cu vuvuzele şi au strigat lozinci precum: ”Corupţia ucide”, ”Nu vrem să schimbăm Guvernul, noi vrem să schimbăm sistemul”! sau ”Noi suntem poporul român, noi suntem ţara!”
Ulterior, în jurul orei 20.30, manifestanţii, în majoritate tineri şi adolescenţi, au plecat într-un marş pe principalele străzi din Drobeta Turnu Severin, ei oprindu-se pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului din Clubul Colectiv.
Pe durata marşului, coloana de manifestanţi a fost însoţită de mai multe echipaje de jandarmi, circulaţia fiind dirijată de către poliţişti de la Rutieră.
Aproximativ 4.000 de persoane protestează în Piaţa Unirii din Iaşi
Aproximativ 4.000 de persoane protestează, vineri seară, în Piaţa Unirii din Iaşi, manifestanţii adunându-se iniţial în faţa Primăriei, de unde au pornit în marş către piaţa centrală a oraşului.
Acţiunea de protest a început la ora 19:00, în faţa Primăriei municipiului, unde s-au adunat iniţial câteva sute de persoane, în timp ce alţi protestatari s-au dus direct în Piaţa Unirii aşteptându-i pe ceilalţi participanţi la protest.
După ce au staţionat în faţa Primăriei municipiului Iaşi în jur de trei sferturi de oră, manifestanţii au pornit în marş către Piaţa Unirii, iar la ora 20:30 în piaţă se aflau aproximativ 4.000 de persoane.
Aceştia scandează: "Vrem schimbare, nu manipulare", "Vrem spitale, nu catedrale", "Bucureşti nu uita/Iaşiul e de partea ta" şi poartă pancarte pe care scrie: "18.300 de biserici, 425 de spitale", "Jos corupţia", "Vrem Guvern tehnocrat" şi "Corupţia ucide" şi "Jos Parlamentul".
Manifestanţii au aprins lumânări lângă statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, situată în Piaţa Unirii, majoritatea fiind tineri - elevi şi studenţi.
În timpul manifestării, nu s-au înregistrat incidente, iar unii dintre participanţi au solicitat mulţimii să nu plece în marş pe străzile oraşului, ci să rămână grupaţi în Piaţa Unirii.
Dacă miercuri pe străzile municipiului Iaşi au mărşăluit peste 5.000 de persoane, joi numărul acestora a scăzut considerabil, ajungând la cel mult o mie de participanţi.
A patra zi de proteste la Ploieşti, un copil poartă o pancartă cu mesajul: "Next corruption victim"
Aproximativ 150 de tineri protestează pentru a patra seară consecutiv în parcul din centrul municipiului Ploieşti, scandând lozinci împotriva clasei politice, un copil de câţiva ani având atârnată de gât o pancartă pe care se poate citi: "Next corruption victim".
Tinerii poartă aceleaşi pancarte ca şi în zilele precedente, prin care cer "Spitale, nu biserici" şi le cer politicienilor să renunţe la putere şi scandează "Toate partidele aceeaşi mizerie", "Nu plecăm până nu plecaţi", "Noi de aici nu plecăm, nu plecăm acasă până nu vom câştiga libertatea noastră", "România ţara mea nu vă bateţi joc de ea".
Un bărbat a venit la protest cu cei doi copii ai săi cu vârste de doar câţiva ani, fiecare dintre ei având atârnate de gât pancarte pe care scrie "Next corruption victim" (Următoarea victimă a corupţiei) şi pe care este trecut numele formaţiei Goodbye to Gravity, cuvântul Gravity fiind tăiat, iar în locul său fiind trecut cuvântul "Corruption".
În zona protestului, sunt mobilizaţi la fel ca în serile trecute poliţişti şi jandarmi, dar şi un echipaj de pompieri şi o autospecială de intervenţie SMURD.
Pe monumentul dedicat eroilor Revoluţiei de la 1989 unde se adună în fiecare seară tinerii ploieşteni pentru a protesta a fost lipit un afiş prin care se anunţă un miting de amploare pentru duminică în memoria victimelor care şi-au pierdut viaţa în Clubul Colectiv din Bucureşti.
Peste o mie de suceveni au protestat şi vineri seară strigând: "Afară, afară cu corupţia din ţară!”
Peste o mie de suceveni au protestat şi vineri seară în faţa sediului Primăriei din municipiu cerând alegeri anticipate, guvern tehnocrat, o nouă Constituţie care să favorizeze "meritocraţia" şi o ţară liberă de corupţie.
Protestatarii, în majoritate tineri, au manifestat aproximativ o oră în faţa sediului Primăriei Suceava, după care au plecat în marş spre Palatul Administrativ din Suceava: strigând "Afară cu corupţia din ţară!” şi "Corupţia ucide!”.
Pe pancartele afişate, protestatarii cer alegeri anticipate, guvern format din tehnocraţi, 300 de parlamentari, dar şi o nouă Constituţie "pentru meritocraţie".
Unii tineri au aprins lumânări, în memoria victimelor din Club Colectiv, la altarul improvizat de la statuia Bucovina Înaripată” din Parcul steagurilor UE, aflat în zona centrală.
Un grup de tineri care a trecut pe lângă protestatari a comentat că asemenea acţiuni nu vor duce la nicio schimbare esenţială.
"Am îngheţat în iarna din 2012 la proteste şi uite unde am ajuns”, a spus unul dintre ei.
Sucevenii ar urma să continue protestele şi sâmbătă şi duminică seară, potrivit unor anunţuri de pe o reţea de socializare.
Şi în zilele precedente sute de persoane au protestat la Suceava cerând o nouă clasă politică, un Parlament cu 300 de membri şi guvern tehnocrat, iar ulterior au pornit într-un marş spre Palatul Administrativ.
Marţi, după cele trei zile de doliu naţional şi după un marş al tăcerii în memoria victimelor de la Colectiv, oamenii au ieşit în stradă pentru a-şi exprima revolta. Peste 25.000 de persoane au manifestat în Piaţa Universităţii din Capitală, animate de acelaşi gând: duşmanul comun - corupţia, iar schimbarea trebuie să aibă loc de acum.
Protestele au continuat miercuri şi joi, când în Piaţa Universităţii au ieşit în stradă zeci de mii de persoane. De asemenea, mii de oameni au protestat şi în marile oraşe, cerând schimbarea clasei politice.
În urma incendiului din Clubul Colectiv, 32 de oameni au murit, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi.
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe