O ambulanţă aflată în misiune a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galaţi. Paznicul a refuzat să lase ambulanţa

O ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din oraş. Ambulanţa era în misiune şi transporta o persoană leşinată pe aleile din cimitir. După incident, instituţiile din Galaţi au luat măsuri.

Urmărește
1088 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă aflată în misiune a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galaţi. Paznicul a refuzat să lase ambulanţa

O ambulanţă aflată în misiune a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galaţi. Paznicul a refuzat să lase ambulanţa

Incidentul a avut loc miercuri. Ambulanţa a intrat în cimitir pentru a acorda asistenţă de urgenţă unui bărbat leşinat. Acesta era în stare gravă, aşa că personalul medical a decis să-l transporte de urgenţă la spital.

La ieşirea din cimitir, paznicul a refuzat să lase ambulanţa să plece fără a plăti taxa de acces de 6 lei. Taxa a fost achitată de rudele bărbatului.

„A plătit familia şi ambulanţa a reuşit să plece. Am luat legătura cu cei de la societatea care administrează cimitirul, ne-au spus că nu se va mai întâmpla”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Ulterior, reprezentanţii instituţiilor din Galaţi au transmis că a fost vorba despre un incident izolat şi că toate autospecialele de la Serviciul de Ambulanţă, SMURD, Poliţie, Pompieri şi Jandarmerie au acces gratuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici