O femeie a apelat 112 pentru că a primit o provocare în mediul online

  • O femeie care a reclamat o urgenţă şi a închis telefonul imediat după aceea, apelul fiind considerat fals.
  • Se pare că aceasta primise o provocare în mediul online.
  • Poliţia din Brăila a demarat cercetări pentru identificarea apelantei.
Urmărește
607 afișări
Imaginea articolului O femeie a apelat 112 pentru că a primit o provocare în mediul online

O femeie a apelat 112 pentru că a primit o provocare în mediul online

S-a stabilit că brăileanca a acţionat în urma unei provocări din mediul online. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu o amendă de 4.000 de lei.

În acest context, Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, desfăşoară în perioada 15 iulie – 01 octombrie 2024 campania naţională „Apelul fals la 112 pune vieţi în pericol! Sună responsabil!”.

Scopul campaniei este de a creşte gradul de conştientizare a populaţiei privind utilizarea responsabilă a numărului de urgenţă 112, exclusiv în situaţii reale de urgenţă. Autorităţile fac apel la cetăţeni să utilizeze numărul de urgenţă cu responsabilitate, pentru a nu pune în pericol vieţile altora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici