O femeie care vindea droguri tip cristal consumatorilor din Sibiu a fost reţinută

  • O femeie din Sibiu, care vindea cu 200 - 300 de lei pentru o doză droguri de tip cristal consumatorilor din judeţ, a fost prinsă de poliţişti.
  • Pentru că are în întreţinere un copil mic, femeia a fost arestată la domiciliu.
Urmărește
146 afișări
Imaginea articolului O femeie care vindea droguri tip cristal consumatorilor din Sibiu a fost reţinută

O femeie care vindea droguri tip cristal consumatorilor din Sibiu a fost reţinută

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Sibiu, au documentat activitatea infracţională a unei femei, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, aceasta ar fi procurat, deţinut şi comercializat către consumatori din judeţul Sibiu, diferite cantităţi de droguri de mare risc, cunoscute sub denumirea de cristal.

De asemenea, în perioada aprilie - mai 2024, ar fi vândut diferite cantităţi de drog de mare risc (4-CMC), cu sume cuprinse între 200 şi 300 lei pentru o doză.

În urma percheziţiei domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 48 de pliculeţe tip zip-lock, în interiorul cărora se afla o substanţă cristalină, un cântar de precizie, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Procurorii DIICOT Sibiu au dispus joi reţinerea femeii. Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea la domiciliu a acesteia, pentru 30 de zile, conform propunerii formulate de către procurorii DIICOT Sibiu, care au avut în vedere că aceasta are în îngrijire un copil de vârstă foarte mică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici