O maşină a intrat cu viteză în terasa unui restaurant din Paris

  • O maşină a lovit terasa unui restaurant din Paris.
  • Unii martori vorbesc despre mai multe victime.
  • Poliţiştii au izolat zona şi îl caută pe şofer.
Urmărește
939 afișări
Imaginea articolului O maşină a intrat cu viteză în terasa unui restaurant din Paris

O maşină a intrat cu viteză în terasa unui restaurant din Paris

UPDATE: O persoană a fost ucisă, iar alte şase au fost rănite, trei în stare gravă, în urma accidentului. 

Surse din cadrul poliţiei spun că şoferul se afla în stare de ebrietate şi ar fi pierdut controlul volanului.

ŞTIREA INIŢIALĂ: O maşină a lovit terasa unui restaurant din arondismentul 20 din Paris, nu departe de cimitirul Père-Lachaise, miercuri, în jurul orei 19.30, a aflat France Télévisions de la o sursă din poliţie.

Şoferul a fugit, în timp ce pasagerul din autoturism a fost arestat, a mai anunţat sursa citată.

Cel puţin trei persoane sunt în stare de „urgenţă absolută”. Nu se ştie încă dacă este vorba despre un accident sau de un gest intenţionat. În Paris securitatea este la un nivel ridicat deoarece în curând în oraş va începe ediţia 2024 a Jocurilor Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici