O menajeră din Oradea a furat cardul bătrânei la care lucra. A făcut peste 80 tranzacţii: şi-a cumpărat frigider, maşină de splălat şi hotă

O femeie în vârstă de 34 ani din Oradea, angajată ca menajeră, ar fi furat banii şi cardul din casa bătrânei la care lucra. Ea a cheltuit peste 6.000 de euro înainte să fie prinsă, cumpărându-şi electrocasnice, electronice pentru casă, dar şi scule.

319 afișări
Imaginea articolului O menajeră din Oradea a furat cardul bătrânei la care lucra. A făcut peste 80 tranzacţii: şi-a cumpărat frigider, maşină de splălat şi hotă

O menajeră din Oradea a furat cardul bătrânei la care lucra. A făcut peste 80 tranzacţii: şi-a cumpărat frigider, maşină de splălat şi hotă

Femeia a lucrat ca menajeră în locuinţa femeii de 87 de ani timp de două luni, între decembrie 2023 - februarie 2024. Atunci ar fi furat din casă 2.850 de lei, dar şi cardul bancar al proprietarei.

Ea a făcut cu cardul 79 de tranzacţii financiare - plăţi către comercianţi şi retrageri de numerar de la ATM, în valoare totală de 31.412 lei, relatează ebihoreanul.ro.

Femeia şi-a cumpărat electronice şi electrocasnice, inclusiv frigider, hotă şi maşină de spălat, dar şi scule.

Miercuri, în baza unui mandat emis de Tribunalul Bihor, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor au percheziţionat locuinţa şi au găsit o parte dintre bunurile pe care le-a cumpărat cu banii furaţi, documente şi alte mijloace de probă, care urmează să fie analizate de către anchetatori.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici