O organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă a distribuit bomboane umplute cu metamfetamină

  • O organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă a prezentat scuze publice deoarece a distribuit, fără să ştie, bomboane umplute cu metamfetamină.
  • Doza dintr-o singură bomboană ar putea să omoare un om.
  • Câteva persoane au primit îngrijiri medicale.
Urmărește
1010 afișări
Imaginea articolului O organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă a distribuit bomboane umplute cu metamfetamină

Imagine cu caracter ilustrativ

Zeci de bomboane periculoase au fost distribuite nevoiaşilor din oraşul Auckland. Ancheta a început după ce beneficiarii s-au plâns de gustul rău al bomboanelor. Trei persoane, un copil, un adolescent şi un angajat al organizaţiei, au cerut tratament medical, dar nu au fost transportate la spital, potrivit Reuters.

Bomboanele au fost testate de specialiştii din Noua Zeelandă, care au descoperit că aveau 3 grame de metamfetamina.

Dulciurile au fost donate de o persoană şi autorităţile nu au găsit vreo urmă de rea voinţă din partea organizaţiei, au transmis poliţiştii.

Poliţia crede că bomboanele au fost folosite în cadrul unei operaţiuni internaţionale de trafic de droguri şi investighează modul în care dulciurile au intrat în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici