Patru tineri, răniţi după ce maşina în care se aflau s-au răsturnat pe un câmp, în Vaslui

Patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, din judeţul Iaşi, au ajuns la spital, miercuri seară, în urma unui accident produs pe DN 24, în judeţul Vaslui, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp, din cauza vitezei.

121 afișări
Imaginea articolului Patru tineri, răniţi după ce maşina în care se aflau s-au răsturnat pe un câmp, în Vaslui

Patru tineri, răniţi după ce maşina în care se aflau s-au răsturnat pe un câmp, în Vaslui (Imagine: Shutterstock)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, accidentul a avut loc în apropiere de punctul de control al traficului rutier Crasna, pe DN 24 Vaslui – Bârlad, după ce o tânără de 20 de ani a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta.

Astfel, autoturismul, marca Jaguar, a ajuns mai întâi pe sensul opus de mers, după care a părăsit şoseaua, răsturnându-se pe un câmp.

”În urma accidentului, atât şoferiţa cât şi cei trei pasageri din maşină, toţi în vârstă de 21 de ani, au suferit diverse leziuni, fiind transportaţi cu mai multe ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Pentru una dintre victime, în stare gravă, s-a luat decizia transferării la o unitate medicală din Iaşi”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferiţei pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici