Percheziţii în Argeş după ce un bărbat ar fi murit din cauza condiţiilor dintr-un azil

Poliţiştii au făcut marţi patru percheziţii în judeţul Argeş, după ce un bărbat de 56 de ani, cu mobilitate limitată, ar fi murit din cauza condiţiilor dintr-un azil.

Urmărește
123 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Argeş după ce un bărbat ar fi murit din cauza condiţiilor dintr-un azil

Percheziţii în Argeş după ce un bărbat ar fi murit din cauza condiţiilor dintr-un azil

Potrivit IGPR, poliţiştii din Biroul Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut patru percheziţii domiciliare în localităţile Piteşti, Curtea de Argeş, Ştefăneşti şi Albota, la sediile sau punctele de lucru ale unor persoane juridice şi la locuinţele unor persoane fizice, cercetate într-un dosar penal privind inacţiune în asigurarea îngrijirilor medicale şi igienei unei persoane internate într-un azil de bătrâni, respectiv omisiuni în solicitarea intervenţiei medicale de urgenţă, fapt ce ar fi condus la decesul unui bărbat, cu mobilitate limitată, în vârstă de 56 ani, din Piteşti.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie şi sisteme de calcul.

De asemenea, a fost dispus transportul la spital pentru trei persoane.

Două persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La percheziţie au participat peste 30 de poliţişti argeşeni din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, de investigare a criminalităţii economice, criminalistică, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş.

Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale în consecinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
percheziţii,
azil,
murit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici