Percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de loviri, distrugere şi port de obiecte periculoase

Poliţiştii fac marţi dimineaţa cinci percheziţii domiciliare în Ploieşti la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi port ilegal de obiecte periculoase.

Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de loviri, distrugere şi port de obiecte periculoase

Percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de loviri, distrugere şi port de obiecte periculoase

IPJ Prahova transmite că la poliţie vor fi duse în vederea audierii cinci persoane.

Cercetările în acest caz au început după ce, în 4 septembrie, între doi bărbaţi cu vârstele de 58 şi 44 de ani, din municipiul Ploieşti, a izbucnit un conflict spontan, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, în urma căruia cei doi s-ar fi agresat reciproc.

Totodată, la acel moment, unul dintre bărbaţi avea asupra sa un cuţit, fără a-l folosi în altercaţie.

De asemenea, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, bărbatului de 44 de ani i-ar fi fost produse mai multe distrugeri la nivelul autoturismului de către trei persoane, care i-au spart parbrizul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici