Percheziţii în Timişoara într-un caz de trafic de migranţi, după ce un afgan a fost ucis

  • Poliţiştii fac percheziţii joi dimineaţa în şase locaţii din judeţul Timiş, într-un caz de trafic de migranţi.
  • Oamenii legii au pornit în această anchetă în urma crimei asupra unui cetăţean afgan la sfârşitul lunii ianuarie 2024.
Urmărește
160 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Timişoara într-un caz de trafic de migranţi, după ce un afgan a fost ucis

Percheziţii în Timişoara într-un caz de trafic de migranţi, după ce un afgan a fost ucis

Pornind de la omorul din data de 31 ianuarie 2024, comis asupra unui cetăţean afgan, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au continuat cercetările şi s-au sesizat din oficiu privind săvârşirea mai multor infracţiuni de trafic de migranţi, nedenunţare, tâlhărie calificată şi favorizarea făptuitorului, de către membrii ai două grupări specializate în trafic de migranţi, respectiv gruparea afgană şi cea pakistaneză.

Astfel, joi dimineaţă, poliţiştii au pus în executare, în judeţul Timiş, 6 mandate de percheziţie domiciliară, urmând a fi puse în aplicare 10 mandate de aducere.

Un tânăr migrant din Afganistan în vârstă de 28 de ani a fost ucis în noaptea de 31 ianuarie 2024 pe o stradă din Timişoara. Bărbatul a fost înjunghiat în inimă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici