Planeta Marte, puţin mai aproape datorită unor tineri din România. Proiectul „Dust to Bloom” uimeşte comunitatea ştiinţifică internaţională

Şase tineri din Constanţa au demonstrat recent că viitorul aparţine celor care îndrăznesc să viseze, iar proiectul lor, „Dust to Bloom’”, a fost lăudat de comunitatea ştiinţifică internaţională şi poate să deschidă noi orizonturi în ceea ce priveşte colonizarea spaţială.

1831 afișări
Imaginea articolului Planeta Marte, puţin mai aproape datorită unor tineri din România. Proiectul „Dust to Bloom” uimeşte comunitatea ştiinţifică internaţională

Planeta Marte, puţin mai aproape datorită unor tineri din România. Proiectul „Dust to Bloom” uimeşte comunitatea ştiinţifică internaţională

Elevii constănţeni au participat la prestigiosul concurs internaţional „Mars Innovation Challenge”, unde au prezentat un plan detaliat pentru o aşezare umană autonomă pe Marte.

Proiectul lor a abordat provocările esenţiale ale vieţii pe Planeta Roşie, de la producţia de hrană şi energie până la sustenabilitatea pe termen lung.

Inovaţia şi creativitatea echipei au fost recunoscute la nivel internaţional, tinerii constănţeni câştigând Marele Premiu şi, poate şi mai important, câştigând în numele României un nou nivel de recunoaştere a potenţialului în ştiinţă.

Excelenţa lor a fost răsplătită în România de către Fundaţia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României prin includerea în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”.

Este o recunoaştere a faptului că aceşti tineri pot deveni ambasadori ai potenţialului ţării noastre, inspirând şi pe alţi români să urmeze calea excelenţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici