Pompierii români acţionează în două zone sensibile din regiunea greacă Attica

Acţiunile pompierilor români derulate pentru combaterea incendiilor înregistrate în Grecia continuă şi se concentrează pe misiuni de patrulare şi de intervenţie în două zone sensibile din regiunea Attica, transmite, luni, IGSU.

Urmărește
77 afișări
Imaginea articolului Pompierii români acţionează în două zone sensibile din regiunea greacă Attica

Pompierii români acţionează în două zone sensibile din regiunea greacă Attica

Prima echipă, formată din 16 pompieri, cu trei autospeciale de stingere a incendiilor de pădure şi o autospecială de comandă, operează în localitatea Agia-Kiriaki.

A doua echipă, alcătuită din 15 pompieri, acţionează în zona Rafina, utilizând două autospeciale de stingere a incendiilor de pădure, o autospecială de mare capacitate şi o autospecială de intervenţie rapidă.

Echipajele de militari sunt pregătite să răspundă rapid oricărei situaţii de urgenţă pentru a limita răspândirea incendiilor. La nevoie, cisterna de 30.000 de litri din baza de operaţii poate oferi un suport suplimentar de apă pentru gestionarea cu eficienţă a intervenţiilor.

Misiunile se derulează sub directa coordonare a omologilor eleni care, în funcţie de dinamica situaţiei operative, solicită sprijinul modulului naţional pre-poziţionat în Grecia.

Concomitent, pompierii rămaşi în baza de operaţii coordonează activităţile din teren, asigurând intervenţia eficientă într-o zonă unde riscul de incendiu rămâne ridicat, conform prognozelor emise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici