Primele veşti bune după explozia de la Dedeman Botoşani: un pacient a fost externat

Un pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani după explozia de la Dedeman va fi externat marţi, acesta fiind în stare bună, cu evoluţie favorabilă.

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Primele veşti bune după explozia de la Dedeman Botoşani: un pacient a fost externat

Primele veşti bune duăă explozia de la Dedeman Botoşani: un pacient a fost externat

Ministerul Sănătăţii a transmis marţi situaţia pacienţilor după explozia care a avut loc la Dedeman Botoşani.

Astfel, din cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi, doi sunt în stare stabilă, cu evoluţie favorabilă, iar al treilea este intubat cu prognostic incert.

În ce priveşte doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), ei sunt în continuare în stare gravă. Unul dintre pacienţi a fost detubat.

Mai sunt doi pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, care au stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă. Unul dintre ei va fi externat în cursul zilei de marţi.

În total, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani au fost externaţi opt pacienţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozie,
pacient,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici