Prin traficul din Bucureşti rătăcea un urmărit internaţional de autorităţile din SUA

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, urmărit internaţional în baza unei cereri de extrădare a autorităţilor americane, a fost depistat sâmbătă, în trafic, în Sectorul 3 al Capitalei.

Urmărește
440 afișări
Imaginea articolului Prin traficul din Bucureşti rătăcea un urmărit internaţional de autorităţile din SUA

Prin traficul din Bucureşti rătăcea un urmărit internaţional de autorităţile din SUA

În jurul orei 15.40, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră au depistat pe raza sectorului 3, un bărbat în vârstă de 35 de ani, urmărit internaţional în baza unei cereri de extrădare a autorităţilor americane.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a solicitat urmărirea naţională întrucât autorităţile judiciare americane au trimis pe numele său o cerere de extrădare.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă bancară, conspiraţie la fraudă bancară şi furt calificat de identitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urmărit,
sua,
trafic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici