Protestatarii au blocat o stradă din Seattle cu bariere improvizate

  • Oraşul Seattle a început să dărâme baricadele din jurul zonei de protest organizate în Capitol Hill
  • Demontarea baricadelor a început de luni după ce un tânăr de 16 ani a fost împuşcat mortal
  • Protestatarii au creat bariere improvizate pentru a-i ţine la distanţă pe poliţişti
786 afișări
Imaginea articolului Protestatarii au blocat o stradă din Seattle cu bariere improvizate

Mai multe echipaje de la Departamentul de Transporturi ale oraşului Seattle au început să înlăture barierele de beton ridicate de protestatari în regiunea autodeclarată autonomă de către aceştia, Capitol Hill.

La scurt timp, mai mulţi oameni au încercat să creeze blocaje rutiere improvizate din orice au avut la dispoziţie: cutii de carton, coşuri de gunoi, mobilier sau panouri de placaj. Scopul declarat a fost să ţină forţele de ordine la distanţă.

 

 

Poliţia a rămas în afara zonei delimitate şi a intervenit doar în situaţii de urgenţă, când viaţa celor care protestau era pusă în pericol.

Demontarea zonei a început luni, iar atunci un tânăr de 16 ani a fost împuşcat mortal din cauza violenţelor care au izbucnit în zonă. „Trebuie să putem reveni în zonă”, a declarat atunci şeful poliţiei, Carmen Best.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici