Radu Oprea: Peste 50 de persoane cu dizabilităţi au venit anul acesta în tabăra de la Eforie Sud

  • Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, a anunţat că peste 50 de persoane cu dizabilităţi au venit anul acesta în tabăra de la Eforie Sud.
  • Proiectul este mai amplu şi ţinteşte accesibilizarea plajelor din România pentru persoanele cu dizabilităţi, a mai spus Oprea.
Urmărește
145 afișări
Imaginea articolului Radu Oprea: Peste 50 de persoane cu dizabilităţi au venit anul acesta în tabăra de la Eforie Sud

Sursa foto: Facebook

Proiectul a fost realizat cu sprijinul unor antreprenori.

„Proiectul pe care l-am discutat cu Ionuţ Stancovici, de la Caiac SMile, a devenit realitate. Peste 50 de persoane cu dizabilităţi au venit anul aceste în tabăra de la Eforie Sud. Proiectul este mai amplu şi ţinteşte accesibilizarea plajelor din România pentru persoanele cu dizabilităţi. Ionut Stancovici a reuşit să facă minuni, să găsească finanţări prin fundaţia sa, să achiziţioneze scaune flotoare, pe care le donează administratorilor de plajă, să fie prezent peste tot, la Primării, la salvamari, la restaurante pentru ca cei care doresc să se implice să poată fi parte a acestui proiect. Fără sprijinul antreprenorilor din turism şi a echipei minunate de voluntari nimic nu ar fi putut fi realizat”, a spus Radu Oprea.

Ministrul economiei a stat de vorbă cu beneficiarii programului.

„De astăzi, am cincisprezece prieteni noi care mi-au povestit cum au intrat fără frică în apa mării. O parte dintre ei au cunoscut pentru prima dată senzaţia de plutire sau a înotului în mare. Libertatea de mişcare are pentru ei un alt înţeles, iar în apă sau în Caiac sunt independenţi. Vom continua dezvoltarea proiectului, pentru că am identificat împreună cu Ionuţ noi locaţii, noi antreprenori care doresc să ne sprijine, iar de la anul vom fi şi în Costineşti”, a precizat Radu Oprea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici