Rafila: Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de cazul Pantelimon

„Toată lumea m-a întrebat dacă îmi dau demisia. Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz”, spune Alexandru Rafila, referitor la cazul de la Spitalul „Sf. pantelimon”. El afirmă că premierul nu i-a cerut decmia, dar că nu exclude ca acesta să o facă pe viitor.

Urmărește
136 afișări
Imaginea articolului Rafila: Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de cazul Pantelimon

Rafila: Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de cazul Pantelimon

„Toată lumea m-a întrebat dacă îmi dau demisia. Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz. Cred că mai important decât o demisie este problema legată de credibilitatea sistemului de sănătate şi mai ales a corpului medical. Au existat foarte multe voci care au blamat in-corpore corpul medical. Eu nu sunt de acord, pentru pune sub semnul întrebării foarte-foarte mulţi profesionişti care îşi fac treaba pentru o situaţie care e absolut dezastruoasă şi o să vedem după pronunţarea instanţei dacă e sau nu reală”, spune la Antena 3 CNN Alexandru Rafila.

Întrebat dacă se aşteaptă ca premierul Marcel Ciolacu să îi ceară demisia, Rafila a spus: „întotdeauna în politică este o astfel de posibilitate”.
 
De asemenea, el afirmă că Ciolacu nu i-a sugerat până în prezent că este posibil să-i ceară demisia.
 
Rafila a precizat că acţiunea Corpului de control din luna aprilie a une „de verificare şi documentare a celor două petiţii” transmise cu privire la unele nereguli în spital: „nu a fost vorba despre un control care avea legătură cu morţile”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici