Război în Orientul Mijlociu: încă o seară de proteste împotriva lui Netanyahu în Israel. Număr record de participanţi

În jur de 500.000 de oameni au participat la demonstraţii pentru eliberarea ostaticilor numai în Tel Aviv, potrivit organizatorilor, cifră care ar stabili un record pentru protestele din Israel, estimarea, a scris presa israeliană, fiind confirmată de Poliţie.

Urmărește
469 afișări
Imaginea articolului Război în Orientul Mijlociu: încă o seară de proteste împotriva lui Netanyahu în Israel. Număr record de participanţi

Demonstraţie antiguvernamentală organizată în faţa Ministerului Apărării din Tel Aviv

Activiştii de pe reţelele de socializare au declarat că zeci de mii de oameni au protestat simultan la Ierusalim, Haifa şi Kfar Saba, în timp ce alte sute s-au adunat şi în oraşe precum Beersheba, Netanya şi Rishon Lezion.

Între timp, uciderea tinerei activiste americane de origine turcă în apropiere de Nablus, în timpul unui protest pro-palestinian în Cisiordania, a atras atenţia ONU, care solicită „o anchetă aprofundată” în acest caz.

Războiul dintre Israel şi Hamas declanşat de atacurile teroriste islamice împotriva statului evreu din 7 octombrie anul trecut intră astăzi în cea de-a 12-a lună.

Un conflict cu aproape 41.000 de morţi care continuă să facă victime în rândul palestinienilor strămutaţi. Oamenii se adună în fostele şcoli, obiective vizate de armata israeliană.

IDF crede că acolo se ascund centre de comandă ale teroriştilor Hamas. Cel puţin 11 persoane au murit în două raiduri aeriene, în ultimele câteva ore, în Fâşia Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici