Video Reacţia trupei Coldplay după huiduielile la adresa manelistului Babasha. Chris Martin a avut o solicitare specială

Celebra trupă Coldplay a revenit pe scena de la Arena Naţională, în această seară, pentru a doua reprezentaţie a turneului efectuat în România.

Urmărește
5351 afișări

Solistul Chris Martin a anunţat publicul din Bucureşti că nu a fost deranjat de huiduielile primite de manelistul Babasha, care a fost invitat de Coldplay pe scenă la concertul de aseară.

Martin le-a spus oamenilor că îi iubeşte oricum şi că incidentul nu îi schimbă intenţia de a se întoarce în România.

Ba chiar le-a cerut oamenilor să huiduie şi mai tare decât au făcut-o cei prezenţi la concertul de ieri.

Spectatorii s-au conformat, au fluierat şi au huiduit, dar au şi aplaudat mesajul lui Chris Martin.

„Vă iubim pe toţi în egală măsură. Ieri a fost foarte frumos pentru noi”, a fost mesajul pacifist al lui Chris Martin, care le-a permis oamenilor să facă orice doresc.

Babasha a revenit pe scenă.

„Dacă nu vă place, mergeţi la baie sau faceţi ce vreţi, daţi mesaje prietenilor pe telefon, dar fiţi buni”, a spus Chris Martin, înainte de a-l invita pe Babasha să se producă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici