Restricţii de circulaţie pentru camioane de Paşte

Circulaţia camioanelor mai mari de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă pe drumurile publice din România în zilele de sărbătoare.

510 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pentru camioane de Paşte

Restricţii de circulaţie pentru camioane de Paşte

CNAIR informează că restricţiile sunt valabile în 30 aprilie (ziua premergătoare zilei de sărbătoare legală), miercuri, 1 Mai (ziua Muncii), 2 Mai (zi liberă), 3 Mai (Vinerea Mare), 4 Mai (ziua premergătoare zilei de sărbătoare legală), 5 Mai şi 6 Mai (prima şi a doua zi de Paşte).

Astfel, pe A2, Bucureşti (intersecţia A2 cu DNCB) – Fundulea - Lehliu - Feteşti - Cernavodă -Constanţa (intersectia A2 cu A4), camioanele nu pot circula din 30 aprilie până pe 6 mai, între orele 6.00 - 22.00.

În Piteşti (intersecţia DN7 cu DN7C) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecţia DN7 cu DN 1), restricţia este valabilă în 30 aprilie şi 4 mai între orele 18.00 - 22.00, iar în rest între 6.00 - 22.00.

În ce priveşte Agigea (intersecţia DN39 cu DN 39A) - Mangalia (limita municipiu), pe 40 aprilie şi 4 mai, camioanele nu pot circula între orele 16.00 - 22.00, iar în celelalte zile între orele 6.00 - 22.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici