Restricţii pe Autostrada Soarelui pentru lucrări. Când intră în vigoare

Sunt anunţate restricţii de circulaţie pentru miercuri şi joi pe Autostrada Soarelui pentru lucrări de montare portaluri, transmite Centrul Infotrafic.

Urmărește
743 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Autostrada Soarelui pentru lucrări. Când intră în vigoare

Restricţii pe Autostrada Soarelui pentru lucrări. Când intră în vigoare

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în perioada 24 – 26 iulie, între orele 23.00 – 04.00, se vor institui restricţii de circulaţie pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.

Astfel, se va închide traficul între kilometrii 11+700 metri - 15+500 metri, pentru executarea lucrărilor de montare portaluri ce traversează artera rutieră.

În acest interval, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe rute ocolitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici