Restricţiile de pe Facebook şi Instagram care îl vizau pe Trump au fost anulate

Este vorba despre ultimele restricţii care presupuneau monitorizarea conturilor.

Urmărește
203 afișări
Imaginea articolului Restricţiile de pe Facebook şi Instagram care îl vizau pe Trump au fost anulate

Meta a ridicat restricţiile finale privind conturile de Facebook şi Instagram ale lui Donald Trump în perioada premergătoare alegerilor prezidenţiale din SUA din noiembrie, potrivit BBC.

Conturile fostului preşedinte al SUA au fost suspendate în 2021, după ce Trump i-a lăudat pe susţinătorii care au luat cu asalt Capitoliul SUA pe 6 ianuarie.

Conturile lui Trump, care împreună au peste 60 de milioane de urmăritori, au fost reinstalate în 2023, dar au făcut obiectul unei monitorizări suplimentare, care acum a fost eliminată, a anunţat Meta.

Meta a explicat că are responsabilitatea de a permite exprimarea egală în politică

De când s-au întors pe platformele Meta, conturile lui Trump au publicat detalii despre campania electorală şi mesaje politice, inclusiv atacuri la adresa rivalului Joe Biden.

Totuşi, Trump comunică în special pe Truth Social, o platformă de socializare pe care o deţine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici