- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (23.04.2015, 11:17)
- Liviu Iancu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Românii la all inclusive: Bărbaţii pun în farfurie 2,5 porţii din fiecare fel, dar consumă jumătate
Bărbatii români iau în farfurie, în medie, 2,5 porţii de mâncare din fiecare fel în hotelurile all inclusive de pe litoral, o mare cantitate rămânând neconsumată, în timp ce femeile obişnuiesc să consume porţiile normale, potrivit agenţiei Mareea, care administrează un hotel all inclusive în Mamaia.
Urmărește
953 afișări
Românii la all inclusive: Bărbaţii pun în farfurie 2,5 porţii din fiecare fel, dar consumă jumătate (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)
"În general, la all inclusive, bărbaţii pun în farfurie, în medie, 2,5 porţii de mâncare din fiecare fel, o mare cantitate rămânând însă neconsumată, în timp ce femeile obişnuiesc să consume porţii normale. În plus, tendinţa ultimilor doi ani arată că femeile sunt, în proporţie de peste 70%, predispuse către produse de origine vegetală (diverse salate, preparate din soia, cereale integrale, lactate dietetice, brânzeturi etc.) care nu le pun în pericol silueta", potrivit unui studiu al Mareea, agenţia care trimite cei mai mulţi turişti români pe litoralul autohton şi care administrează complexul all inclusive Family Club Mercur-Minerva din Mamaia.
ULTIMELE ȘTIRI
-
ICC emite mandat de arestare pe numele lui Netanyahu și Gallant
-
Ciolacu efectuează o vizită de lucru la Budapesta: Vreau să îmi finalizez mandatul cu obţinerea deciziei intrării depline în Schengen
-
Şef al armatei britanice: „Suntem pregătiţi să luptăm cu Putin în Europa de Est”
-
Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
În topul preferinţelor culinare ale bărbaţilor, "vedetele" serviciiilor hoteliere all inclusive de pe litoralul românesc sunt micii, cârnăciorii afumaţi, fripturile de porc şi vită, ciorbele de burtă şi văcuţă, tigaia picantă, puiul la ceaun şi pastrama de oaie.
"În general, turiştii care aleg sejururile all inclusive solicită o cât mai mare diversitate a produselor alimentare. Dar, din experienţa noastră, preferatele bărbaţilor sunt preparatele tradiţionale, cum ar fi tochitura dobrogeană, mititeii, fripturile şi, în general, alimentele pe bază de carne. În ceea ce priveşte femeile şi copiii, aceştia solicită, într-o măsura mult mai mare produse dietetice, cerealele şi brânzeturile şi, în general, alimentele de tip bio care susţin un regim de viaţă mai activ", a spus Georgeta Bari, directorul hotelului Mercur-Minerva.
Turiştii români care aleg serviciile all inclusive pentru litoralul românesc sunt, în general, familii cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, peste 80% fiind însoţiţi de 1-2 copii.
În ultimii doi ani, hotelierii care au implementat servicii all inclusive pe litoral românesc, au începu să organizeze excursii opţionale de o zi în Delta Dunării sau Bulgaria.
Mareea estimează pentru sezonul 2015 o creştere cu cel puţin 10% a traficului turistic către Marea Neagră, principalul motiv al creşterii cererii datorându-se unei reorientări a turiştilor consumatori de vacanţe all inclusive în Bulgaria.
Anul trecut, pe litoralul românesc existau 6.750 de locuri în hotelurile all inclusive, iar până în prezent capacitatea unor astfel de structuri a crescut cu 581 de locuri.
Mareea, deţinută de Marius Usturoiu, este una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, alături de Perfect Tour, Christian Tour, Happy Tour, Eximtur şi Vola.ro.
Citește pe alephnews.ro: Unul din trei oameni suferă de „ura față de mișcare”. Fenomenul poartă numele de misokinezie
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Preotul care a lăsat-o pe Sabrina Carpenter să filmeze scene provocatoare în Biserică a fost eliberat
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ce imagini! Apariția decoltată şi transparentă a celei mai frumoase jurnaliste sportive din lume
PROSPORT.RO
Răsturnare de situație! Silviu Prigoană nu ar avea un testament. Cine ar fi primit toată averea sa
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe