Şase fotbalişti britanici, condamnaţi la peste 100 de ani de închisoare, pentru trafic de droguri

Şase fotbalişti semiprofesionişti din Londra au fost condamnaţi la peste 100 de ani de închisoare, după ce au vândut cocaină în valoare de până la 260 de milioane de lire sterline.

269 afișări
Imaginea articolului Şase fotbalişti britanici, condamnaţi la peste 100 de ani de închisoare, pentru trafic de droguri

Şase fotbalişti britanici, condamnaţi la peste 100 de ani de închisoare, pentru trafic de droguri

Şase fotbalişti semiprofesionişti care au vândut cocaină cu o valoare stradală estimată de până la 260 de milioane de lire sterline au fost condamnaţi la 103 de ani de închisoare, potrivit Sky News.

Poliţia din Londra a spus că banda „foarte organizată”, care a vândut droguri la „scală industrială”, a fost doborâtă ca un „castel de cărţi” după arestarea unuia dintre membrii săi.

Acesta a fost oprit de poliţie în timp ce conducea o dubiţă în octombrie 2022. În timpul percheziţiei vehiculului poliţiştii au descoperit 8 kg de cocaină.

Bărbatul a fost arestat iar în telefonul său a fost găsită o platformă de mesagerie securizată. Grupul format din şase fotbalişti distribuia droguri în toată Marea Britanie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici