Video Scandal într-un spital din Craiova: 7 reţinuţi, după ce un tânăr a vrut să îşi ia acasă iubita

Un tânăr de 19 ani s-a dus la un spital din Craiova, unde şi-a agresat iubita şi, împreună cu alte şase persoane, a încercat să o ia acasă împotriva voinţei ei.

Urmărește
298 afișări

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut, marţi, pentru 24 de ore, şapte persoane, trei bărbaţi şi patru femei, cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani, toţi din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman. Aceştia sunt acuzaţi de violenţă în familie, tentativă la lipsire de libertate, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în incinta unei unităţi medicale din localitate, are loc o altercaţie între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan şi a unei neînţelegeri, un tânăr de 19 ani ar fi agresat-o fizic pe concubina acestuia, o tânără de 18 ani, din judeţul Teleorman. De asemenea, în sprijinul tânărului ar fi intervenit alte şase persoane, doi bărbaţi şi patru femei, care, prin exercitarea de violenţe, ar fi încercat să o ia pe tânără împotriva voinţei sale în vederea deplasării către judeţul Teleorman”, arată Poliţia Dolj.

Cei şapte suspecţi sunt acuzaţi că au provocat şi distrugeri asupra maşinii tinerei.

Persoanele implicate în eveniment au fost duse la audieri, iar în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reţinerea celor şapte, pentru 24 de ore. Cei şapte suspecţi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Aceştia vor fi prezentaţi miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iubita,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici