Slujbă de comemorare a Reginei Ana, joi, la Săvârşin

  • Regina Ana este comemorată joi la Parohia Romano-Catolică din Săvârşin, judeţul Arad.
  • Regina Ana a murit la 1 august 2016.
Urmărește
411 afișări
Imaginea articolului Slujbă de comemorare a Reginei Ana, joi, la Săvârşin

Slujbă de comemorare a Reginei Ana, joi, la Săvârşin

Joi, 1 august 2024, la ora 12, la Parohia Romano-Catolică din Săvârşin, Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu vor lua parte la o Liturghie cu Recviem pentru a comemora împlinirea a opt ani de când a murit Regina Ana a României.

Liturghia va fi oficiată de preotul paroh romano-catolic Petru Muţiu.

Liturghia va începe la ora 12 şi va dura aproximativ o oră.

Regina Ana a decedat în 1 august 2016, la Morges, în Elveţia.

În 13 august 2016, Regina Ana a fost condusă pe ultimul drum de români, de la Palatul Regal din Bucureşti la Curtea de Argeş, unde odihneşte în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici