Şofer agresiv reţinut în Bucureşti după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiei

  • Un şofer în vârstă de 65 de ani a ignorat semnalul poliţiştilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi a continuat să conducă, încercând să scape.
  • A fost oprit după ce a acroşat un echipaj de poliţie.
  • Incidentul a avut loc pe străzile Bucureştiului.
Urmărește
120 afișări
Imaginea articolului Şofer agresiv reţinut în Bucureşti după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiei

Şofer agresiv reţinut în Bucureşti după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiei

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au făcut semnal regulamentar de oprire a unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat, care nu s-a conformat şi, pentru a se sustrage, şi-a continuat deplasarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din sectorul 5 al Capitalei reuşind oprirea, după ce un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie a fost acroşat.

Imediat după momentul opririi, poliţiştii au încătuşat bărbatul care a adoptat un comportament agresiv şi necooperant.

Şofferul a refuzat testarea cu aparatura din dotare, motiv pentru care a fost condus la sediul INML în vederea prevalării de mostre biologice, unde, din nou a refuzat.

S-a deschis un dosar de cercetare penală în care se fac cercetări in rem, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici