Spectacole de apă, muzică şi lumini pentru celebrarea a 100 de ani de la prima medalie olimpică în România

  • Spectacolele de apă, muzică şi lumini celebrează spiritul sportiv românesc la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii din Capitală.
  • De vineri, se va introduce o nouă temă de spectacol, „Simfonia Campionilor”.
Urmărește
245 afișări
Imaginea articolului Spectacole de apă, muzică şi lumini pentru celebrarea a 100 de ani de la prima medalie olimpică în România

Spectacolele de apă, muzică şi lumini aduc, începând cu 26 iulie, emoţie şi mândrie olimpică la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, într-o celebrare unică a spiritului sportiv românesc.

Astfel, de vineri, se va introduce o nouă temă de spectacol – Simfonia Campionilor.

În contextul celebrării a 100 de ani de la câştigarea primei medalii olimpice de către România, noua temă a spectacolelor de apă, muzică şi lumini din centrul Bucureştiului reprezintă, de fapt, un tribut adus excelenţei şi perseverenţei sportivilor noştri, transformând Fântânile Urbane într-o scenă vibrantă a performanţei şi inspiraţiei.

Totodată, în premieră, doar în weekend-ul de 26, 27 şi 28 iulie, vizitatorii Fântânilor Urbane vor avea parte, la finalul show-urilor de apă, muzică şi lumini şi de spectacole cu peste 150 de drone, care vor reprezenta disciplinele sportive care au adus glorie olimpică ţării.

Programate în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, spectacolele de la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, cu o durată de aproximativ 45 de minute, se desfăşoară anul acesta cu începere la ora 21:30 în luna iulie, de la ora 21:00 în luna august, iar în septembrie, de la ora 20:00.

Accesul este gratuit pentru toţi vizitatorii, iar în zilele şi în intervalul orar al spectacolelor, traficul rutier este restricţionat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântânilor).

Fântânile Urbane au fost reabilitate prin investiţii ale Apa Nova şi au fost redeschise şi cu sprijinul Primăriei Bucureşti, în baza parteneriatului scu furnizorul de apă şi servicii de canalizare al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici