Tabără pentru sinistraţii din Galaţi, montată în judeţul Iaşi

  • O tabără de sinistraţi cu o capacitate de 100 de persoane a fost montată, sâmbătă, în judeţul Iaşi.
  • Aici vor fi cazate persoane afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi.
Urmărește
1416 afișări
Imaginea articolului Tabără pentru sinistraţii din Galaţi, montată în judeţul Iaşi

„Având în vedere situaţia dramatică care afectează populaţia din judeţul Galaţi, în urma ploilor deosebit de ridicate, ca urmare a ordinului IGSU la nivelul ISU Iaşi s-a dispus montarea taberei de sinistraţi pe teritoriul judeţului nostru”, transmite ISU Iaşi.

Tabăra are o capacitate de 100 de persoane.

În urma identificării unei locaţii, Tabăra de sinistraţi va fi ridicată pe terenul de sport din localitatea Gura Bohotin, comuna Gorban.

Totodată, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) transmitee că tabăra va fi operaţională încă de sâmbătă seara.

La acest moment se identifică o altă zonă sigură pentru aplasarea celei de a doua tabere în judeţ, conform MAI.

Cel puţin patru persoane au decedat şi aproximativ 5.000 de case au fost avariate în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici