Teodorovici anunţă că Vama va trece din subordinea ANAF sub autoritatea ministrului de Finanţe

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri, la Negreşti-Oaş, în judeţul Satu Mare, că Vama va ieşi din subordinea Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi va intra sub autoritatea ministrului de Finanţe.

1765 afișări
Imaginea articolului Teodorovici anunţă că Vama va trece din subordinea ANAF sub autoritatea ministrului de Finanţe

Ministrul Finanţelor anunţă ieşirea Vămii din subordinea ANAF şi intrarea sub autoritatea ministrului de Finanţe

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri, la Negreşti-Oaş, în judeţul Satu Mare, unde a participat la o întâlnire cu români care lucrează peste hotare şi cu oameni de afaceri, că Vama va intra sub autoritatea ministrului de Finanţe.

„Scoaterea Vămii din ANAF. Se va crea o structură separată, independentă total, sub autoritatea ministrului de Finanţe, deci nu subordonată cuiva. Ce rămâne în ANAF se rearanjează, judeţele prind puterea pe care trebuie să o aibă, regiunile dispar ca şi putere, pentru că nu este corect ca să aibă regiunea decizia când la judeţ e problema”, a declarat Eugen Teodorovici la întâlnirea cu tema „Ziua Diasporei - Negreşti-Oaş este Acasă”.

El a anunţat şi alte modificări care vizează ANAF-ul.

„Partea de contestaţii pleacă de la ANAF la Finanţe, pentru că nu ANAF-ul trebuie să judece ceea ce tot ANAF-ul a spus", a mai spus Teodorovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici