Ţigări ascunse în pereţii laterali ai unei maşini, găsite de câinele poliţiei de frontieră la Siret

Câinele poliţiştilor de fronerieră de la Siret, judeţul Suceava, specializat în detectarea de tutun, a găsit sâmbătă ascunse în pereţii laterali ai unei maşini 440 de pachete de ţigări fără timbru fiscal.

Urmărește
317 afișări
Imaginea articolului Ţigări ascunse în pereţii laterali ai unei maşini, găsite de câinele poliţiei de frontieră la Siret

Ţigări ascunse în pereţii laterali ai unei maşini, găsite de câinele poliţiei de frontieră la Siret

Potrivit Poliţiei de fronieră, sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor pe sensul de intrare în România un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, în vârstă de 52 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, efectuat de poliţişti împreună cu lucrători vamali, a fost folosit şi câinele de serviciu CIF, specializat în detectarea de tutun.

În pereţii laterali ai maşinii au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 440 pachete de ţigări fără timbru fiscal, pe care şoferul a încercat astfel să le sustragă de la controlul vamal.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost amendat cu 10.000 de lei de către autorităţile vamale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici