Tîlvăr, în vizită la militarii care folosesc sistemele Himars

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a vizitat Brigada 8 Rachete Operativ Tactice din Focşani, unde militarii se instruiesc cu echipamente de ultimă generaţie, inclusiv sisteme Himars.

Urmărește
109 afișări
Imaginea articolului Tîlvăr, în vizită la militarii care folosesc sistemele Himars

Tîlvăr, în vizită la militarii care folosesc sistemele Himars

„În vizită la Brigada 8 Rachete Operativ Tactice <Alexandru Ioan Cuza> din Focşani, unde militarii noştri se instruiesc cu echipamente de ultimă generaţie, complet interoperabile cu cele operate de alte armate aliate. Sunt mândru de modul în care personalul brigăzii îşi îndeplineşte misiunile, atât în ţară, cât şi în afara teritoriului naţional. I-am felicitat pe militari şi pentru nivelul de competenţă atins în exploatarea sistemelor Himars, unele dintre cele mai performante din lume în domeniul artileriei terestre şi care au intrat în înzestrarea Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice începând cu anul 2021”, scrie pe Facebook Angel Tîlvăr.

MApN transmite că, în cadrul unui briefing de informare prezentat de comandantul brigăzii, general de brigadă Daniel Condruz, a fost trecut în revistă stadiul îndepliniri obiectivelor aflate în sarcina marii unităţi pentru anul în curs şi perspectiva pentru perioada următoare.

„Aveţi toate motivele să fiţi mândri de rezultatele muncii dumneavoastră. Vă instruiţi cu echipamente de ultimă generaţie, complet interoperabile cu cele utilizate de alte armate aliate, care vă provoacă să vă depăşiţi permanent limitele, dar vă dau şi foarte multe satisfacţii. Suntem foarte mândri de rezultatele dumneavoastră şi fiţi încredinţaţi că şi aşteptările noastre vor rămâne mari pe viitor”, a declarat ministrul Tîlvăr.

De asemenea, oficialul a asistat la o prezentare a principalelor echipamente aflate în dotarea brigăzii şi la scurte exerciţii demonstrative cu echipamente Himars.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tîlvăr,
himars,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici