Trafic feroviar doar pe un fir pe magistrala Bucureşti-Constanţa, după un accident mortal

O persoană a fost lovită mortal de trenul IR 1582 între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, astfel că traficul este restricţionat luni dimineaţa pe un fir de circulaţie pe magistrala Bucureşti - Constanţa.

323 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar doar pe un fir pe magistrala Bucureşti-Constanţa, după un accident mortal

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar pe magistrala Bucureşti - Constanţa se desfăşoară la această oră doar pe firul I între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, firul II fiind închis temporar după ce o persoană a fost accidentată mortal de trenul IR 1582.

În jurul orei 08:36, mecanicul trenului IR 1582 a anunţat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, pe firul II.

„Trenul IR 1582, care circulă în relaţia Constanţa - Bucureşti Nord, va staţiona în zona accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate”, transmite Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

De asemenea, aceasta menţionează faptul că, în intervalul orar necesar desfăşurării cercetărilor la locul accidentului toate celelalte trenuri care circulă pe magistrala Bucureşti - Constanţa şi retur vor avea graficul trasat între staţiile Basarabi şi Dorobanţu doar pe firul I.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici