Tragedia din Italia. MAE confirmă: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone

Trupul neînsufleţit găsit în apele râului Natisone este al lui Cristian Molnar, dispărut în urmă cu trei săptămâni, transmite MAE.

779 afișări
Imaginea articolului Tragedia din Italia. MAE confirmă: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone

Tragedia din Italia. MAE confirmă: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone

„În continuarea informaţiilor referitoare la victimele accidentului petrecut la 31 mai 2024, în care trei persoane de cetăţenie română au dispărut în apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia din Republica Italiană (două fiind ulterior găsite decedate) şi în contextul informaţiilor publicate în presa italiană cu privire la găsirea unui trup neînsufleţit în apele râului Natisone, provincia Udine, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al României la Trieste a contactat în regim de urgenţă autorităţile italiene competente, în vederea confirmării informaţiei şi a obţinerii de detalii suplimentare cu privire la identitatea şi cetăţenia persoanei decedate. Astfel, autorităţile italiene au comunicat reprezentanţilor oficiului consular că persoana decedată este cetăţean român, iar rezultatele anchetei confirmă faptul că aceasta este cea de-a treia victimă a accidentului menţionat anterior”, teransmite MAE.

Consulatul General al României la Trieste este în contact cu membrii familiei persoanei decedate fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, conform competenţelor, inclusiv prin eliberarea certificatului de deces şi sprijinirea repatrierii trupului neînsufleţit.

Presa italiană a relatat că un cadavru a fost găsit duminică dimineaţă în râul Natisone, în apropierea albiei unde a avut loc accidentul în care au fost implicaţi cei trei tineri români.

Cristian Molnar a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai. Era împreună cu Patrizia Cormoş, 21 de ani, şi iubita lui, Bianca Doroş, 23 de ani, şi au ajuns pe jos pe o insulă de pietriş din mijlocul râului. Au rămas blocaţi, după ce apa a crescut brusc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici