Tragedie în Botoşani: Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare a unei fabrici de caşcaval

  • Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de caşcaval din localitatea Ibăneşti, judeţul Botoşani.
  • Doi din cei patru bărbaţi care au căzut duminică într-un bazin de decantare al unei fabrici de caşcaval au murit, anunţă ISU Botoşani.
1892 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Botoşani:  Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare a unei fabrici de caşcaval

Tragedie în Botoşani: Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare a unei fabrici de caşcaval

ACTUALIZARE: Doi din cei patru bărbaţi care au căzut într-un bazin de decantare al unei fabrici de caşcaval din Botoşani au murit.

„Din nefericire, cei doi bărbaţi, în vârstă de 50 respectiv 52 ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe echipul de terapie intensivă mobilă SMURD a declarat decesul acestora.”, anunţă ISU Botoşani.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit ISU Botoşani, la caz au ajuns, în cel mai scurt timp, cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Dorohoi şi Botoşani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spaţii înguste, trei ambulanţe SMURD, dintre care şi cea de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă SAJ.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 şi 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri şi preluate de echipajele medicale aflate la faţa locului. Una dintre victime era conştientă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au iniţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD Iaşi, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică.

Un echipaj mixt Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră asigură măsurile de ordine şi siguranţă la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici