Tragedie în Buzău: O femeie şi fiul acesteia, găsiţi morţi

Un bărbat de 64 de ani este audiat duminică la Poliţia Buzău, fiind suspectat că ar fi ucis o femeie de 74 de ani şi pe fiul acesteia de 56 de ani.

Urmărește
419 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Buzău: O femeie şi fiul acesteia, găsiţi morţi

Tragedie în Buzău: O femeie şi fiul acesteia, găsiţi morţi

Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi miercuri despre faptul că o femeie de 74 de ani din Smeeni nu ar mai fi fost văzută de câteva zile la domiciliu. Femeia locuia împreună cu fiul său de 56 de ani.

O echipă de poliţişti s-a deplasat la imobilul indicat şi a descoperit cadavrul unei femei, în stare de descompunere, existând posibilitatea să fie al femeii de 74 de ani.

„Conform procedurii, pentru stabilirea identităţii şi clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii, s-a efectuat necropsia, în urma căreia au reieşit indicii ale exercitării unor violenţe”, transmite IPJ Buzău.

Poliţiştii au început activităţile specifice în vederea depistării fiului femeii.

Bărbatul de 56 de ani a fost găsit decedat în curtea locuinţei unui cunoscut, un bărbat de 64 de ani, din Smeeni, fără ca acesta din urmă să fie găsit la domiciliu.

În urma administrării materialului probator, poliţiştii din Buzău au stabilit că principalul bănuit de comiterea actelor de agresiune este bărbatul de 64 de ani din Smeeni şi duminică acesta a fost depistat, preluat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea parchetului, urmând a se lua măsurile legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
bărbat,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici