Trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce au împuşcat un cerb în Parcul Naţional Munţii Rodnei

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud după ce au împuşcat un cerb în Parcul Naţional Munţii Rodnei.

Urmărește
123 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce au împuşcat un cerb în Parcul Naţional Munţii Rodnei

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic şi uz de armă fără drept.

Din cercetările făcute a reieşit că cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, ar fi participat duminică la o partidă ilegală de vânătoare, pe raza Parcului Naţional Munţii Rodnei, de unde ar fi recoltat ilegal un cerb.

„Cei trei au fost surprinşi în flagrant de către un ranger din cadrul Parcului National şi un paznic de vânătoare”, transmite Poliţia.

Poliţiştii au ridicat de la aceştia un autoturism de teren, cinci arme letale de vânătoare, nouă cartuşe cu glonţ, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte şi două telefoane mobile.

Bărbaţii urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici