Trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonica din Timişoara

Trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonica din Timişoara, la începutul săptămânii viitoare.

Urmărește
621 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonica din Timişoara

Trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonica din Timişoara

„Aşa cum am promis azi noapte revin cu detalii privind modul în care vă puteţi lua rămas bun de la Nicu Covaci. Împreună cu oamenii inimoşi din jurul lui, am stabilit că trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonică la începutul săptămânii viitoare. Vom comunica programul şi detalii cât de curând. La Casa de Cultură organizăm o expoziţie foto dedicată lui Nicu Covaci şi deschidem o carte de condoleanţe - iar această acţiune va fi pe o perioadă mai lungă, pentru a permite cât mai multor oameni care l-au iubit şi admirat să lase câteva gânduri în memoria lui Nicu Covaci”, a anunţat primarul Dominic Fritz.

Liderul Phoenix a murit vineri.

În vârstă de 77 de ani, Nicu Covaci a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier şi operat în martie.

Nicu Covaci a fost fondatorul şi liderul formaţiei Phoenix.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici