Turistă din Germania, rănită grav după ce a căzut în cap de pe o stâncă lângă Cabana Babele

O turistă în vârstă de 42 de ani, care era în drumeţie pe Platoul Bucegi, este în stare gravă după ce a căzut în cap de pe o stâncă din apropierea Cabanei Babele.

Urmărește
1366 afișări
Imaginea articolului Turistă din Germania, rănită grav după ce a căzut în cap de pe o stâncă lângă Cabana Babele

Turistă din Germania, rănită grav după ce a căzut în cap de pe o stâncă lângă Cabana Babele

Potrivit Salvamont Prahova, o turistă din Germania, în vârstă de 42 ani, aflată în drumeţie pe Platoul Bucegi, s-a urcat pe o stâncă din apropierea Cabanei Babele. Din neatenţie, a alunecat şi a căzut în cap.

Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conştienţă.

Salvatorii montani aflaţi de serviciu la Baza Salvamont Baba Mare au intervenit rapid în ajutorul ei şi dată fiind gravitatea cazului, s-a solicitat intervenţia elicopterul 336 de la POA Braşov.

Echipajul medical de pe elicopter a stabilizat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici