Un actor american şochează: Sunt gata să mor pentru Putin / Rusia se gândeşte să-l înroleze

Steven Seagal, actor care a jucat în filme de acţiune precum Trap on the High Seas, Hard to Kill, Justice at All Costs şi Programed to Kill, a rupt toate relaţiile cu SUA de câţiva ani şi este cetăţean rus din 2016.

Urmărește
2169 afișări
Imaginea articolului Un actor american şochează: Sunt gata să mor pentru Putin / Rusia se gândeşte să-l înroleze

Un actor american şochează: Sunt gata să mor pentru Putin / Rusia se gândeşte să-l înroleze

Steven Seagal, la fel ca şi Gerard Depardieu, este un vechi prieten al lui Putin.

Artistul, care acum are vârsta de 72 de ani, şi-a exprimat întotdeauna sprijinul deplin pentru politicile preşedintelui de la Kremlin şi, în anii trecuţi, a fost chiar profesor de arte marţiale pentru forţele speciale ruse.

Legătura lui Seagal este veche şi aparent mai mult decât convinsă pentru poporul rus şi liderul său. Puternic până în punctul în care, în ultimele ore, actorul a declarat că este dispus să „moară pentru Putin”.

De asemenea, circulă un documentar cu Steven Seagal, decorat în trecut de Putin, care are cel puţin un titlu tendenţios: „În numele justiţiei”.

În cuprins, actorul sprijină invadarea Ucrainei de către Rusia. El a vizitat toate teritoriile ocupate de forţele armate ruse, inclusiv oraşul Mariupol, aflat sub controlul Rusiei.

„Voi fi mereu de partea preşedintelui meu şi voi lupta alături de el. Sunt gata să mor, dacă este necesar”, a scris Seagal într-o scrisoare oficială.

Declaraţiile sale au atras atenţia partidului „Veteranii Ruşi”, care şi-a exprimat dorinţa de a-l sprijini pe Seagal, în cazul în care acesta decide să se alăture direct operaţiunii militare ruse.

„Am dori să vă oferim tot sprijinul necesar, dacă decideţi să participaţi la operaţiunea specială”, se arată în scrisoarea semnată de preşedintele partidului, Ildar Reziapov, şi difuzată de agenţia rusă de ştiri Ria Novosti.

În acest moment, nu a fost făcut public niciun răspuns din partea Seagal legat de înrolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici